❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Sen kullandığın nebulayı bi ss atsana foruma görelim FR4 Plateyi nasıl deneyimlemişsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen asla o keyscapleri kullanmam o yüzden benim için nebulanın hiç bi olayı yok. Kalitesi için değil tasarımı yüzünden o ne öyle gay miyiz?
IMG_20250603_220158_327.webp

al canim benim bitane daha almistim satmak icin oda trde suan gumrukte

Sen kullandığın nebulayı bi ss atsana foruma görelim FR4 Plateyi nasıl deneyimlemişsin.

Şahsen asla o keyscapleri kullanmam o yüzden benim için nebulanın hiç bi olayı yok. Kalitesi için değil tasarımı yüzünden o ne öyle gay miyiz?
Gaylikle alakası yokki gayet hoş ve keycaps çok umrum olmuyor zaten 2 saat FIFA atıyorum Max zaman olmuyor

switch olarak ne aliyon kanka vertex falan mi aldin da 2.5 oldu

epomakerdan indirimli switchleri 300 e cozersin ornek ust tier olan bluebird 300 lira falan 100 tanesi keycaps dedigin kisiden kisiye degisir ancak keycapsler de 200-300 bandinda vergi ile birlikte aliexpressde hatta gecen aldik arkadasla
yaw reis başka model öneren varsa konu açsın. Şu daha iyi demenin manası yok. dipnot: mchose babadır.

klavye keylerini desenli almamak için gider 2kya madlions mad68he alırım yine de öyle şeyler almam. Yani zevk farkı var gidin 10 tane klavye konusu açın kim ne istiyorsa onu alsın. ben tüm epomaker sitesini gezip sonra almıştım dynatabı. tek uygun buydu.

Ekler

• 1750317853685.webp
    1750317853685.webp
    51.2 KB · Hit: 57
Abartma hocam Allah aşkına tanıyorum seni zatende bende aldım öyle rezalet bı durum yok dynatab75x e daha kotu dersin nebulaya kotu diyosan
Knk niye abartayım hatırlıyorum aldığım zamanı grubumuz vardı güzel gelir dedim ama görünüş olarak iyi dursa da kalite olarak vasat benim gözümde mesela aula daha kaliteli bir hissiyat veriyor

Hocam bende kullanıyorum aktif olarak dynatab75x i kullanmiyom 1 haftadır nebula daha çok sardı
Knk niye abartayım hatırlıyorum aldığım zamanı grubumuz vardı güzel gelir dedim ama görünüş olarak iyi dursa da kalite olarak vasat benim gözümde mesela aula daha kaliteli bir hissiyat veriyor
Yani Aula da var elimde bana göre nebula iyi herkese göre değişir tabii

Ekler

• IMG_20250619_102524.webp
    IMG_20250619_102524.webp
    513.5 KB · Hit: 47
masallah kral 1.3 e alip 2500 e iyi satmissin
😂😂 ben ucuza aldım switch filan yoktu nebula+switchlere 22 dolar ortalama 900 küsür verdim 500’e de tuş takımı 1400’e filan geldi

Brick 87 stokları bitmeseydi bu indirimlerde yaklaşık 25-30 dolar arası bir fiyata gelecekti. Ama 2.el vb. Almayı düşünenler için öneririm.

Yani Aula da var elimde bana göre nebula iyi herkese göre değişir tabii
Şuan elimde 3 tane klavye var en az 15-20 klavye değişmişimdir en kalitesiz hissiyat veren klavyelerden biri cido olacaktır benim için

Ekler

• IMG_1887.webp
    IMG_1887.webp
    178 KB · Hit: 38
Geri