❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Alıntıyı görüntüle
Şu klavye kalitesinde bir şey bulunması zor gaminggen ve mchosenin tr temsilcisine 50 kere danıştım getirmediler böyle inat olamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam rampageyi de ezdirmem 150tlye aldığım klavyeyi 7 yıldır kullanıyorum. Membran fakat sesi tactile switche benziyor.
ah be g75 uzumlu kekim tpde fena aldirmistik bu klavyeyi kendimde hala kullaniyom klavyelerinden biridir canim g75 ancak yakinda gelcek bicok mchose urunu daha geliyomus

ah be g75 uzumlu kekim tpde fena aldirmistik bu klavyeyi kendimde hala kullaniyom klavyelerinden biridir canim g75 ancak yakinda gelcek bicok mchose urunu daha geliyomus
Mchose öyle bir marka ki aynı klavyeyi üretmek yerine yepyeni modeller çıkarıyor. Ama fiyatı ortalama 3000-3500tl.

İyi fiyatmış bir ara gördüm ama pek ilgimi çekmemişti.
Bende öyle tesadüfe elimde ki klavyeleri satmıştım ne alsam diye bakarken gördüm aldım stoklar bitti daha da gelmedi

G75'i deneyimlemek isterdim fakat MCHOSE L7 Pro kullanıyorum şu an Razer Deathadder v3 proya yedek olsun diye alıp razerı yedeğe çıkardım öyle bi mouse cidden sağlamlar. G75 dışında herhangi bi klavye almam bi daha. Bir de biz bu forumda Dareu EK75 RT aldırıp almış insanlarız o klavyenin kalitesizliğine kıyasla Dynatab 75x top tier gibi gelir emin olun.

g75 kampanyalar ile 1600 e almistik sonra konu acmistik 40k kisi falan gormustu konuyu hala unutamiyom bazilari 1200 e bile almisti

dayanamayıp 1 ay once de l7 pro aldim

Geri