Fiyat farkı çok ise ktc 1,1.5k fark varsa lenovo alınabilirKTC mi yoksa Lenovo R27QE mi ?
8.5 şuan 2k fark var.Fiyat farkı çok ise ktc 1,1.5k fark varsa lenovo alınabilir
Bence değmez o paraya daha az riskli sağlam modeller var8.5 şuan
Öneriniz var mı 8.5k ya kadar 2k IPS panel.Bence değmez o paraya daha az riskli sağlam modeller var
lenovoyu çift monitör olarak aldım geçmişte biri 3 biri tek ölü pixelli geldi. birkaç gün sonra birisi tamamen kapandı garantiye gönderdim 1 ay sonra falan para iadesi aldım. diğerinide sattım. Sıkıntıları çok lenevonun ama şans meselesi. KTC andım bir hafta önce 3. monitör için tekte sorunsuz geldi. Panel olarak bence lenovodan aşağı değil.KTC mi yoksa Lenovo R27QE mi ?
KTC yi denemek daha mantıklı yani.lenovoyu çift monitör olarak aldım geçmişte biri 3 biri tek ölü pixelli geldi. birkaç gün sonra birisi tamamen kapandı garantiye gönderdim 1 ay sonra falan para iadesi aldım. diğerinide sattım. Sıkıntıları çok lenevonun ama şans meselesi. KTC andım bir hafta önce 3. monitör için tekte sorunsuz geldi. Panel olarak bence lenovodan aşağı değil.
kendi ayağını beğenmedim malzeme kalitesi eh denecek seviyede bu önemliyse alma. Panelini bependim renkleri canlı. 6k ya alabiliyorsan al derim. ama 6.8k ya düşünürüm. 7,5k ya dell var oda mantıksız durmuyor.KTC yi denemek daha mantıklı yani.
Hangisi daha mantıklı sizce KTC 6.6 Dell 7.5 Lenovo 8.5kendi ayağını beğenmedim malzeme kalitesi eh denecek seviyede bu önemliyse alma. Panelini bependim renkleri canlı. 6k ya alabiliyorsan al derim. ama 6.8k ya düşünürüm. 7,5k ya dell var oda mantıksız durmuyor.
ana monitör olarak kullanacak olsaydım dell alırdım.Hangisi daha mantıklı sizce KTC 6.6 Dell 7.5 Lenovo 8.5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus Tuf Gamıng VG27AQ3A bu monitör nasıl ?
lenovo renk ve kontrast olarak biraz daha iyi ktc’den. Panel kalitesi de daha iyi. Lenovo da oxide tft, ktc de a-si tft panel kullanılmış. Oxide tft daha kaliteli bir panel yapısı. Dell de panel revizesi şikayetleri var. Söylentiye göre sonradan paneli değişmiş. Asus tuf olanın parlaklığı 240nit ile çok düşük, kontrast ise 1000:1 civarında pek iyi değil. Renk gamutu yüksek.Hangisi daha mantıklı sizce KTC 6.6 Dell 7.5 Lenovo 8.5
Asus Tuf Gamıng VG27AQ3A bu monitör nasıl ?
Ana monitör olarak kullanacağım Dell daha mı mantıklı?ana monitör olarak kullanacak olsaydım dell alırdım.
Bu mu hocamAna monitör olarak kullanacağım Dell daha mı mantıklı?
![]()
Dell G2724d 27 Inç 165hz 1ms 2k Qhd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
Dell G2724d 27 Inç 165hz 1ms 2k Qhd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Asus'un https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aqz.html bu modeli var 350 nit bu iyi mi yoksa Dell mi alayım ?lenovo renk ve kontrast olarak biraz daha iyi ktc’den. Panel kalitesi de daha iyi. Lenovo da oxide tft, ktc de a-si tft panel kullanılmış. Oxide tft daha kaliteli bir panel yapısı. Dell de panel revizesi şikayetleri var. Söylentiye göre sonradan paneli değişmiş. Asus tuf olanın parlaklığı 240nit ile çok düşük, kontrast ise 1000:1 civarında pek iyi değil. Renk gamutu yüksek.
Bu modelle alakalı bilgi yok. Vg27aq’ya bakarak değerlendirirsek oldukça yavaş bir monitör. Z ile arasındaki farkı bilmiyorum. Ucuza asus veya samsung monitör alınmaz bence. Bu tarz markalar giriş seviyede genellikle dökülür, marka satarlar. Üst seviyede çok iyilerdir.Ana monitör olarak kullanacağım Dell daha mı mantıklı?
![]()
Dell G2724d 27 Inç 165hz 1ms 2k Qhd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
Dell G2724d 27 Inç 165hz 1ms 2k Qhd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu mu hocam
Asus'un https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aqz.html bu modeli var 350 nit bu iyi mi yoksa Dell mi alayım ?