🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

KTC mi yoksa Lenovo R27QE mi ?
lenovoyu çift monitör olarak aldım geçmişte biri 3 biri tek ölü pixelli geldi. birkaç gün sonra birisi tamamen kapandı garantiye gönderdim 1 ay sonra falan para iadesi aldım. diğerinide sattım. Sıkıntıları çok lenevonun ama şans meselesi. KTC andım bir hafta önce 3. monitör için tekte sorunsuz geldi. Panel olarak bence lenovodan aşağı değil.

lenovoyu çift monitör olarak aldım geçmişte biri 3 biri tek ölü pixelli geldi. birkaç gün sonra birisi tamamen kapandı garantiye gönderdim 1 ay sonra falan para iadesi aldım. diğerinide sattım. Sıkıntıları çok lenevonun ama şans meselesi. KTC andım bir hafta önce 3. monitör için tekte sorunsuz geldi. Panel olarak bence lenovodan aşağı değil.
KTC yi denemek daha mantıklı yani.

kendi ayağını beğenmedim malzeme kalitesi eh denecek seviyede bu önemliyse alma. Panelini bependim renkleri canlı. 6k ya alabiliyorsan al derim. ama 6.8k ya düşünürüm. 7,5k ya dell var oda mantıksız durmuyor.
Hangisi daha mantıklı sizce KTC 6.6 Dell 7.5 Lenovo 8.5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Tuf Gamıng VG27AQ3A bu monitör nasıl ?

Son düzenleme:
Hangisi daha mantıklı sizce KTC 6.6 Dell 7.5 Lenovo 8.5

Asus Tuf Gamıng VG27AQ3A bu monitör nasıl ?
lenovo renk ve kontrast olarak biraz daha iyi ktc’den. Panel kalitesi de daha iyi. Lenovo da oxide tft, ktc de a-si tft panel kullanılmış. Oxide tft daha kaliteli bir panel yapısı. Dell de panel revizesi şikayetleri var. Söylentiye göre sonradan paneli değişmiş. Asus tuf olanın parlaklığı 240nit ile çok düşük, kontrast ise 1000:1 civarında pek iyi değil. Renk gamutu yüksek.

ana monitör olarak kullanacak olsaydım dell alırdım.
Ana monitör olarak kullanacağım Dell daha mı mantıklı?

Bu mu hocam

lenovo renk ve kontrast olarak biraz daha iyi ktc’den. Panel kalitesi de daha iyi. Lenovo da oxide tft, ktc de a-si tft panel kullanılmış. Oxide tft daha kaliteli bir panel yapısı. Dell de panel revizesi şikayetleri var. Söylentiye göre sonradan paneli değişmiş. Asus tuf olanın parlaklığı 240nit ile çok düşük, kontrast ise 1000:1 civarında pek iyi değil. Renk gamutu yüksek.
Asus'un https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aqz.html bu modeli var 350 nit bu iyi mi yoksa Dell mi alayım ?

Son düzenleme:

Bu mu hocam

Asus'un https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aqz.html bu modeli var 350 nit bu iyi mi yoksa Dell mi alayım ?
Bu modelle alakalı bilgi yok. Vg27aq’ya bakarak değerlendirirsek oldukça yavaş bir monitör. Z ile arasındaki farkı bilmiyorum. Ucuza asus veya samsung monitör alınmaz bence. Bu tarz markalar giriş seviyede genellikle dökülür, marka satarlar. Üst seviyede çok iyilerdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,402
Üyeler
183,112
Son üye
Heroes & Villains
Geri