Bilgisayar için kablosuz İnternet bağlantısı

Senpai''

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhaba evimize fiber geldi ama modemi mecbur bilgisayardan uzak bir yere koymak gerekti kabloyla bağlantı sağlayamıyorum. Benşm masaüstü bilgisayarıma ne alıp takarsam sıkıntısız bağlantı saşlatsibşiri?
(konu hakkında hiç fikrim olmadığı için başlığı bile doğru dürüst yazamadım kusura bakmayın)

Pci express kısmına takılabilen wifi kartları var onları alabilirsin ya da usbli olanları da var.

Usb'de bağlantı kopması olabiliyor pcı-e kart bakman lazım

bütçe nedir

Powerline adaptörle var tam bilgim yok ama elektrik hattından internet iletiyolar gibi bişey sanırım, pcnizin yakınındaki bi fişe takıp ordan da kabloyla internet alırsınız

Powerline adaptörle var tam bilgim yok ama elektrik hattından internet iletiyolar gibi bişey sanırım, pcnizin yakınındaki bi fişe takıp ordan da kabloyla internet alırsınız
Gpt de bunu önermişti sanırım bunuda değerlendiricem

Ya da ethernet kablosu çıkışlı bi wifi menzil genişletici de olabilir
Bunların fiyatı daha uygun gibi başka bir öneri gelmezse bu 2liyi hangisi sıkıntısız olursa denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da ethernet kablosu çıkışlı bi wifi menzil genişletici de olabilir
Bilginiz var mı bu cihazları alınca ekstra bir kurulum yapmak gerekiyor mu yoksa tak çalıştır cihazlar mı

Arkadaşlar merhaba evimize fiber geldi ama modemi mecbur bilgisayardan uzak bir yere koymak gerekti kabloyla bağlantı sağlayamıyorum. Benşm masaüstü bilgisayarıma ne alıp takarsam sıkıntısız bağlantı saşlatsibşiri?
(konu hakkında hiç fikrim olmadığı için başlığı bile doğru dürüst yazamadım kusura bakmayın)
Eger wifi baglatisi kurarsan valo gibi oyunlarda cok kisa olan fakat sik olan kopmalara hazirlikli ol! Ve kobloluda 20 ping alirsan wifi da 35-40 veya daha ustu ping alma durumun var.

ben suan 10 metreyi askin bir kablo ile bilgisayarimi intrernete bagliyorum. Annem hep sikayetci ama yapacak birsey yok.

Eger wifi baglatisi kurarsan valo gibi oyunlarda cok kisa olan fakat sik olan kopmalara hazirlikli ol! Ve kobloluda 20 ping alirsan wifi da 35-40 veya daha ustu ping alma durumun var.

ben suan 10 metreyi askin bir kablo ile bilgisayarimi intrernete bagliyorum. Annem hep sikayetci ama yapacak birsey yok.
Bende o sürekli kopma ve dalgalanmalardan korkuyorum açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,221
Üyeler
183,801
Son üye
btuhan
Geri