9800X3D ile hava soğutucu kullanan var mı ?

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
327
9700X'te karar kılmıştım ama almışken tam olsun istediğim için 9800X3D'yi de düşünüyorum. Soğutacağını söyleyenler var ama ne kadar doğru, tecrübe eden varsa bana yardımcı olabilir mi ? Alacağım işlemci Thermalright Commander Frost 140 (Buna daha iyi diyorlar), Phantom Spirit ya da Pearless Assasin düşünüyorum.
Kasa : Dark Maxima V20 , estate max 280 destekliyor maalesef o yüzden sıvı soğutucuya sıcak bakamıyorum.

Evet hava soğutma olarak çok sağlam ama bence 20klık işlemcinin hakkı Lf3 360 falan

Evet hava soğutma olarak çok sağlam ama bence 20klık işlemcinin hakkı Lf3 360 falan
Konumda da bahsettiğim gibi maalesef kasam desteklemiyor, 240mm'lik sıvı soğutucu da almak istemiyorum o yüzden hava almam gerekiyor. Yani hava soğutucu yeterli iş göremeyecekse 9700X alacağım.

Konumda da bahsettiğim gibi maalesef kasam desteklemiyor, 240mm'lik sıvı soğutucu da almak istemiyorum o yüzden hava almam gerekiyor. Yani hava soğutucu yeterli iş göremeyecekse 9700X alacağım.

240mm sıvı soğutucu görsel için alınmıyorsa normalde insanlara önermem bu link bıraktığım 280mm ve Arctic LF 3, 2x140 ile 2x120 arasında bayağı fark oluıyor.

Bunun incelemelerine bakmadım ama, sadece opsiyon olarak sunuyorum madem 280mm radyatör destekliyor kasanız

240mm sıvı soğutucu görsel için alınmıyorsa normalde insanlara önermem bu link bıraktığım 280mm ve Arctic LF 3, 2x140 ile 2x120 arasında bayağı fark oluıyor.

Bunun incelemelerine bakmadım ama, sadece opsiyon olarak sunuyorum madem 280mm radyatör destekliyor kasanız
Evet hocam öyle de bir seçenek var ama boşa masraf etmek istemiyorum. 7800X3D'deki sıcaklık sıçramaları 9800X3D yok o yüzden onun için bile hava yeterken buna da yeter diye düşünüyorum. Ama gerçekten sorun olacaksa 9700X alıp geçeceğim.

ben 9800x3d ile phantom spirit kullanıyordum sorunsuz phantom spiritin fanlarından biri bozuldu sıvı soğutmaya geçtim phantom spirit falan alabilirsiniz rahat kaldırıyor 9800x3d yi

Geri