Almaya gitmedimBenim ortalama 94 ve boş sizinkiler nasıl
Almaya gitmedimBenim ortalama 94 ve boş sizinkiler nasıl
okula gittiğim zaman 2 saat sürüyor geri dönüşte 2 saat etti 4, ortamı da güzel değil valla bitirmeyi 4 göz ile bekliyorum.Ben 5 senede bitirdim ilk 2 sene gayet düzgündüm son 2 sene tövbe ettim derslere sadece keyfime baktım şuanki senemde vurdum kafayı hallettim bi şekil, kaybettiğim 1 yıla değil kazandığım 2 yıla seviniyorum, her şey gelip geçici keyfini çıkarmak önemli
Belli oluyo özel okul olduguÖzel okul 12.sinif
Felsefeden nasıl kaldın ya ben uyuyom derste ortalamam en az 8075 ortalama meslek dersleri dahil hepsinden geçme ama 48.75 ile kaldığım felsefe dersi yüzünden teşekkür alamadım o7
hocam sınavda arkamda meslek hocası duruyodu kopya çekemedim 2 sınavda aynı hocaya denk gelmişti bide ondan düşük geldi üstüne sözlü az girdi 48.75 de kaldımBelli oluyo özel okul oldugu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Karne almaya gitmedim devamsızlık olayı kalkmışsa teşekkür aldım ortalama 79 olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Felsefeden nasıl kaldın ya ben uyuyom derste ortalamam en az 80
Sorumlu geçmedim değilmi? Bide sınıf kaçtıhocam sınavda arkamda meslek hocası duruyodu kopya çekemedim 2 sınavda aynı hocaya denk gelmişti bide ondan düşük geldi üstüne sözlü az girdi 48.75 de kaldım![]()
11im hocam sorumlu geçmedim tek felsefe bu dönem 48 di belge yok sadece kafi bana zorlayan bir ailem olmadığı için sorun yaşamadımSorumlu geçmedim değilmi? Bide sınıf kaçtı
Kaçıncı sınıf?Forum dakiler baya zekiymiş la 56 civarı son ortalama
11Kaçıncı sınıf?
Anadolu lisesinde falansan normal bence
MeslekAnadolu lisesinde falansan normal bence
Meslek derslerin mi düşük?Meslek
kaderler aynı hocamMeslek