Ryzen 5 5600 Sıvı soğutucu önerisi ?

Reaksiyon skoru
30
Ryzen 5 5600 için 360mm sıvı soğutucu önerilerinizi bekliyorum incehesap olursa benim icin güzel olur asus msi markalar tercihtir 6k bütcem var anakart
gigabyte a520m k v 2 argb rgb girişi yoktur anakartta

Ryzen 5 5600 için 360mm sıvı soğutucu önerilerinizi bekliyorum incehesap olursa benim icin güzel olur asus msi markalar tercihtir 6k bütcem var anakart
kanka ayıptır sorması 5600 için neden 360m bir sıvı soğutucu arıyorsun kasa görüntüsü için mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300 400 liralık bir hava soğutma bile hallediyor 5600 ü

akvaryum kasa var kanka onun icin yukarıyı doldurmak istiyorum yukarıdaki fanarıda alta alıcam mantıklı olmazmı ?
görüntü olarak güzel olur ama sanırım önceliğin görüntü

5600e 360mm bakan kullanıcının yanında x123 kullanan fakir bne... merak ediyorum hocam sıcaklık ne olacak onunla alınca bilgilendirirmisin

5600 e basit bir kule tipi alsan bile yeter. madem paran var direkt işlemcini vs yükselt. 600 liraya aldığın kule tipi de senin performansını artırmaz 6000 liraya aldığın 360mm sıvı soğutucu da. tamamen tüketim çılgınlığı

5600 e basit bir kule tipi alsan bile yeter. madem paran var direkt işlemcini vs yükselt. 600 liraya aldığın kule tipi de senin performansını artırmaz 6000 liraya aldığın 360mm sıvı soğutucu da. tamamen tüketim çılgınlığı
bu anakarta nasıl bir işlemci takabilirim ryzen 5 5600 dan yukarı ryzen 7 olur

arkadaş görüntü için alıyormuş

öncelik görüntü biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asus msi tercihim hocam
bende diğer arkadaşlar gibi işlemci için gereksiz olduğunu düşünüyorum lakin
görselliğe de önem verdiğin için
site isteği marka istedği doğrultusunda
diğer sitelerle de arasında neredeyse fiyat farkı olmayan bu ürünü öneriyorum

https://www.REFERAL LİNK!YXufq69Zg2/

bende diğer arkadaşlar gibi işlemci için gereksiz olduğunu düşünüyorum lakin
görselliğe de önem verdiğin için
site isteği marka istedği doğrultusunda
diğer sitelerle de arasında neredeyse fiyat farkı olmayan bu ürünü öneriyorum

https://www.REFERAL LİNK!YXufq69Zg2/
argblerin hepsi calışır mı hocam ve renkleri nasıl kontrol edicem benim anakartta argb rgb girişi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,751
Üyeler
185,946
Son üye
arifll
Geri