Yardım 6800xt sıcaklık değerleri

gavanoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
1 saatlik furmark testi sonucu görseldeki gibi kartı bilgisayarı toplarken 2. el almıştım ve evet sıcaklıklar fazla farkındayım fakat fanlar %50 üzerine çıkmıyor bakım haricinde nasıl bi ayar yapmam gerekir?

Screenshot_2.webp

1 saatlik furmark testi sonucu görseldeki gibi kartı bilgisayarı toplarken 2. el almıştım ve evet sıcaklıklar fazla farkındayım fakat fanlar %50 üzerine çıkmıyor bakım haricinde nasıl bi ayar yapmam gerekir?

Alıntıyı görüntüle
Kanka yanlış anlama da 14 yıllık HD 6850 ekran kartım furmark da 10 dakikada Max 78 derece görüyor ikisinin arasındaki çıkış tarihine baktığımızda 6800 fazla ısınıyor ama sen yinede oyunlarda bi bak örnek veriyorum bilgisayarındaki en ağır oyunu aç ve en yüksek ayarlarda dene

bendeki 6800 xt yanlış hatırlamıyorsam 320 330 watt çekiyordu frekans kısıp kısmadığına bakın satıcıdan afterburner ile fanları 70 80 civarı çalışıtırp test etmesini de isteyebilirsiniz iyi olur

edit pardon satın almışsın gece dalgınlığıma gelmiş hocam termal pedleri ve macununu değiştirebilirsin başka da yapabileceğin pek bir şey yok kasanın yan kapağını açman da sıcaklığı düşürebilir veya kasana fan eklemek

bendeki 6800 xt yanlış hatırlamıyorsam 320 330 watt çekiyordu frekans kısıp kısmadığına bakın satıcıdan afterburner ile fanları 70 80 civarı çalışıtırp test etmesini de isteyebilirsiniz iyi olur

edit pardon satın almışsın gece dalgınlığıma gelmiş hocam termal pedleri ve macununu değiştirebilirsin başka da yapabileceğin pek bir şey yok kasanın yan kapağını açman da sıcaklığı düşürebilir veya kasana fan eklemek
hocam bakım zaten yapılması gerekiyor farkındayım 2 yıl civarı oldu kullanıyorum kartı onun haricinde amd yazılımı üzerinden bir ayar yapsam nasıl olması gerekir onu merak ediyorum. teşekkür ederim

Faz değişken termal macun ile macunu değiştir arkana bakmazsın daha

Önceki ve uyguldaıktan sonraki sıcaklık değerlerini paylaşabilirmisiniz
Hotspot 5 gpu 3 derece düştü 1.5 aylık MX-6 ya göre. MX6 yı sürdüğüm ilk an ile nerdeyse aynı sonuclar ama uygulaması AŞIRI zormuş 10 dakka buzluga attım ona ragmen. Kestim şeffaf kısmı cıkarırken yarısı şeffaf kısımda yarısı beyaz kısımda falan kaldı gpuya yapstırdım yine çekerken birazı kaldı falan normalde %65-70' i yeterdi ben tüm ürünü tek seferde kullanmak zorunda kaldım ama dediğim gibi ben sürdüğüm zaman kot farkı bile var şuan ondan dolayı cok iyi sonuc alamamıs olabilirim. Uygulaması inanılmaz zormuş valla
1750426910633.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncekinden kötü oldu sanki ya 1-2 gün sonra bir daha bunu kaldırıp MX-6 sıkarım heralde

Son düzenleme:
Abi bunu yanlıs sürme diye bir şey yoktur heralde ya anlamadım 1 tane daha alıp 0 dan mı denesem
1750428408722.webp

Thermal Grizzly Kryonaut var elimde iş görür mü hocam? yoksa mx-6 mı daha uzun süreli olur? uzun süre tekrar bakım yapmayı düşünmüyorum vaktim olmuyor o kadar uğraşmak için. termal pedde var elimde onları da değiştireceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,176
Üyeler
184,115
Son üye
buğraçakır
Geri