Kanka yanlış anlama da 14 yıllık HD 6850 ekran kartım furmark da 10 dakikada Max 78 derece görüyor ikisinin arasındaki çıkış tarihine baktığımızda 6800 fazla ısınıyor ama sen yinede oyunlarda bi bak örnek veriyorum bilgisayarındaki en ağır oyunu aç ve en yüksek ayarlarda dene1 saatlik furmark testi sonucu görseldeki gibi kartı bilgisayarı toplarken 2. el almıştım ve evet sıcaklıklar fazla farkındayım fakat fanlar %50 üzerine çıkmıyor bakım haricinde nasıl bi ayar yapmam gerekir?
Alıntıyı görüntüle
hocam bakım zaten yapılması gerekiyor farkındayım 2 yıl civarı oldu kullanıyorum kartı onun haricinde amd yazılımı üzerinden bir ayar yapsam nasıl olması gerekir onu merak ediyorum. teşekkür ederimbendeki 6800 xt yanlış hatırlamıyorsam 320 330 watt çekiyordu frekans kısıp kısmadığına bakın satıcıdan afterburner ile fanları 70 80 civarı çalışıtırp test etmesini de isteyebilirsiniz iyi olur
edit pardon satın almışsın gece dalgınlığıma gelmiş hocam termal pedleri ve macununu değiştirebilirsin başka da yapabileceğin pek bir şey yok kasanın yan kapağını açman da sıcaklığı düşürebilir veya kasana fan eklemek
hocam link atabilir misiniz acaba
Önceki ve uyguldaıktan sonraki sıcaklık değerlerini paylaşabilirmisiniz![]()
Thermalright Heilos Katı Termal Intel Arayüz Kiti
Boyut : L30 mm x W40 mm x T0,2 mm Termal İletkenlik(W / m-k):8,5 W/mk Renk: Gri Termal Direnç:0,04°Ccm2/W Dirençlilik:2,1×10¹⁴ Ω-cm Elektrik İletkenliği:HAYIR Zararsız:EVET Kalınlık:0,2 mm Intel:www.gaming.gen.tr
Birazdan kendi 6800XT' me uygulayacagım
Hotspot 5 gpu 3 derece düştü 1.5 aylık MX-6 ya göre. MX6 yı sürdüğüm ilk an ile nerdeyse aynı sonuclar ama uygulaması AŞIRI zormuş 10 dakka buzluga attım ona ragmen. Kestim şeffaf kısmı cıkarırken yarısı şeffaf kısımda yarısı beyaz kısımda falan kaldı gpuya yapstırdım yine çekerken birazı kaldı falan normalde %65-70' i yeterdi ben tüm ürünü tek seferde kullanmak zorunda kaldım ama dediğim gibi ben sürdüğüm zaman kot farkı bile var şuan ondan dolayı cok iyi sonuc alamamıs olabilirim. Uygulaması inanılmaz zormuş vallaÖnceki ve uyguldaıktan sonraki sıcaklık değerlerini paylaşabilirmisiniz