Dur hocam atayım sistemde 7600 varSistemin linkini atsaydın benim baktığımda 3050 var alınmaz
Sistemin linkini atsaydın benim baktığımda 3050 var alınmaz
20kya ddr5 varsa linki at alsın6 taksit güzel ama sistemdeki kasa-psu işi bozuyor bir de dd4 sistem.Bir kaç özelleştirme imkanı sunulsa güzel olurmuş ssd 1 tb yapmak kasa-psu değiştirebilmek gibi.
Yok ya hiç olmuyo ayda yılda bir o neyi etkiliyo ki psu içinBölgede sık elektrik kesintisi vs. Olmuyorsa alabilirsin 1-1.5 yıl içinde psu değişmeye çalış 2-3 yıl sonra kafayı yiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20kya ddr5 varsa linki at alsın
Bölgede sık elektrik kesintisi vs. Olmuyorsa alabilirsin 1-1.5 yıl içinde psu değişmeye çalış 2-3 yıl sonra kafayı yiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20kya ddr5 varsa linki at alsın
Ekran kartı 3060 dengi peşin 6 ay taksit imkanı yok![]()
Ani voltaj kesilmesinde sisteme zarar veren kirli akım oluşur yüksek voltaj gelmesi gibi durumlarda ise sistemi korumak için psu kendini feda eder diğer parçaların zarar görmesini önlerYok ya hiç olmuyo ayda yılda bir o neyi etkiliyo ki psu için
Reis pişman olursun diyorsun, rx580 ryzen 5 3600ü 6 yıldır sıkıntısız hatasız kullanıyorum, hiç bir zaman çökme yaşamadım, AAA oyunlarda minimum 50 max 65 fps oynuyorum, valorant 200-300Ddr4 almayın pişman olursunuz