Aha @katipke hocam da geldi bence çok iyi kol cyclone 2 alın geçinCyclone 2 çok az daha çıkarsanız muazzan kol. Öneririm kesinlikle kullanıyorum
Merhaba fifa, forza ve roadcraft gibi oyunlar için gamepad arıyorum önerileriniz var mı? Tuş dizilimi xbox gibi olursa daha iyi olur. Bütçe 3000TL civarı
Merhaba fifa, forza ve roadcraft gibi oyunlar için gamepad arıyorum önerileriniz var mı? Tuş dizilimi xbox gibi olursa daha iyi olur. Bütçe 3000TL civarı
Hocam bende kullanıyorum indirim harici daha iyileri var![]()
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
2200 2300 e alınır bence üstü abartı![]()
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
2600 zatenHocam bende kullanıyorum indirim harici daha iyileri var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2200 2300 e alınır bence üstü abartı
Değmez hocam. Arada şu an 600-700 tl var ve vereceği her kuruşun fazlasına değen bir kol cyclone 2. Xbox 9. Nesil değmiyor fiyatına çok geride kalmış bir kol2600 zaten
kullandığım için öneriyorum ben beğeniyorumDeğmez hocam. Arada şu an 600-700 tl var ve vereceği her kuruşun fazlasına değen bir kol cyclone 2. Xbox 9. Nesil değmiyor fiyatına çok geride kalmış bir kol
Bencede hocam ama fiyat daha uygun olsa gözüm kapalı tercih ederimkullandığım için öneriyorum ben beğeniyorum
aklınızda bulunsun yinedeBencede hocam ama fiyat daha uygun olsa gözüm kapalı tercih ederim
Hocam 9.nesil kötü kol kesinlikle değil biraz daha uygun olsa tercih edilebilirDeğmez hocam. Arada şu an 600-700 tl var ve vereceği her kuruşun fazlasına değen bir kol cyclone 2. Xbox 9. Nesil değmiyor fiyatına çok geride kalmış bir kol
Bana sorarsanız 1800-1900 üstüne gitmemeli o da tetik titreşimi ve xbox logosu nedeniyle tamamen. Xbox uyumluluğu olmasa marka değeri katılmasa çok daha alta gidecek bir kol açıkçasıHocam 9.nesil kötü kol kesinlikle değil biraz daha uygun olsa tercih edilebilir