Kelebek Dövmesi de yaptırsana OmzunaAgalar merhaba dovme yaptiricam ama nereye yaptiricagimi bilmiyorum kol kismina istiyorum bilek kisminami yaptiesam diyorum secemiyorum kolu kaplicam dovmeyle minimal tasarimlarla
Dostum niyetini biliyorumKelebek Dövmesi de yaptırsana Omzuna
Aga Bu Nasıl Bende Böyle Bir Şey DüşünüyorumAgalar merhaba dovme yaptiricam ama nereye yaptiricagimi bilmiyorum kol kismina istiyorum bilek kisminami yaptiesam diyorum secemiyorum kolu kaplicam dovmeyle minimal tasarimlarla
Sukuna ItodoriKanka anladığım kadarıyla sinkidx fanısın swirf killoki falan özeniyorsun biraz şarkılarını ben de severim ama yaşam tarzları çok iyi değil sanki? Ayrıca bana soracak olursan resim defteri değilsen dövme yaptırmak saçma.
Ne alaka dostum estetik duruyor bana goreKanka anladığım kadarıyla sinkidx fanısın swirf killoki falan özeniyorsun biraz şarkılarını ben de severim ama yaşam tarzları çok iyi değil sanki? Ayrıca bana soracak olursan resim defteri değilsen dövme yaptırmak saçma.
Annen yaptırsın onu kankam bana gitmezTam sağ popo lobuna yaptırabilirsin bence çok tarz duruyor
Kanka anladığım kadarıyla sinkidx fanısın swirf killoki falan özeniyorsun biraz şarkılarını ben de severim ama yaşam tarzları çok iyi değil sanki? Ayrıca bana soracak olursan resim defteri değilsen dövme yaptırmak saçma.
ozenti senin o anauiiii vaeya skmKanka anladığım kadarıyla sinkidx fanısın swirf killoki falan özeniyorsun biraz şarkılarını ben de severim ama yaşam tarzları çok iyi değil sanki? Ayrıca bana soracak olursan resim defteri değilsen dövme yaptırmak saçma.
Allajin yaptirsin onu oeKelebek Dövmesi de yaptırsana Omzuna
Anani oldurim seninKanka anladığım kadarıyla sinkidx fanısın swirf killoki falan özeniyorsun biraz şarkılarını ben de severim ama yaşam tarzları çok iyi değil sanki? Ayrıca bana soracak olursan resim defteri değilsen dövme yaptırmak saçma.
KEBFLWJXLWKYIEK PATLADIM LAN anauuu falan diyo ban yememek icin kejxijUSHDKWHYIEJDNe alaka dostum estetik duruyor bana gore
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Annen yaptırsın onu kankam bana gitmez
ozenti senin o anauiiii vaeya skm
0rspu evlatlari adam gibi soru sorduk ananizzzi teker teker skm
Allajin yaptirsin onu oe
Anani oldurim senin
yaş 15 falan galiba bunlara tilt oluyorsan hayatta işin zor dostum sakin olmanı öneriyorum sinir yaşlandırıyorNe alaka dostum estetik duruyor bana gore
Allajin yaptirsin onu oe
Anani oldurim senin
admınler bu perma yemıcekse kım yıyecek acaba? ucube seni yazdıklarına bak a! hahahahahahahhahahNe alaka dostum estetik duruyor bana gore
Allajin yaptirsin onu oe
Anani oldurim senin
tam sopalık valla veled ya :dNe alaka dostum estetik duruyor bana gore