Pixel 9 Pro vs Xiaomi 15 Ultra.

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Bütçe
40000
Arkadaşlar bu telefonları performans, kamera (Gece ve gündüz olarak), dayanıklılık alanlarında karşılaştırsanız kim alır.

işletim sistemi olarak pixel daha iyi saf bir android kullanıyor.
kamera olarak ikisi de çok başarılı ama ben pixeli daha başarılı buluyorum sentetik testlere bakmadım.
işlemci olarak 15 ultra daha iyi.

kamera olarak ikisi de çok başarılı ama ben pixeli daha başarılı buluyorum sentetik testlere bakmadım.
Pixel 10 Pro tahmini 43-44k civarı çıksr diye düşünüyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saf Android de çok sade geliyor bana. Yuvarlak olması bide sadece çekmece mi öyle kullanılıyodu arayüzü herhaldd

Arkadaşlar bu telefonları performans, kamera (Gece ve gündüz olarak), dayanıklılık alanlarında karşılaştırsanız kim alır.
Birbirlerinin rakipleri olamayacak kadar 15 ultra iyidir pixel 9 ailesi samsung ve iphone ailesi ile rekabat edebilir.

Pixel 10 Pro tahmini 43-44k civarı çıksr diye düşünüyorum ben

Saf Android de çok sade geliyor bana. Yuvarlak olması bide sadece çekmece mi öyle kullanılıyodu arayüzü herhaldd
hafif olmasından dolayı uzun süreli kullanımda ağırlaşma durumu olmuyor ve tüm performans işlemlerinize kalıyor. 15 ultra da 3 seneye eskiyecek cihaz değil ama xiaominin işletim sistemi ağır olduğu için pixel kadar uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. server kayıt ile mi kullanacaksınız pixeli alırsanız?

Bide kırılırsa yaprağı yerim.
o konuda yapacak bir şey yok maalesef.

hafif olmasından dolayı uzun süreli kullanımda ağırlaşma durumu olmuyor ve tüm performans işlemlerinize kalıyor. 15 ultra da 3 seneye eskiyecek cihaz değil ama xiaominin işletim sistemi ağır olduğu için pixel kadar uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. server kayıt ile mi kullanacaksınız pixeli alırsanız?

Evet server kayıtlı

Pixel serisi aslında İPhone nin Android hali gibi. Çerçeve tasarımı falan benziyo. İkiside amerikanın zaten

Çok objektif bakamayacağım pixel telefonlarını çok beğeniyorum bu yüzden ben pixel 10 proyu beklerdim. ama mi 15 ultra da kötü telefon değil uzun süreler götürür.

Çok objektif bakamayacağım pixel telefonlarını çok beğeniyorum bu yüzden ben pixel 10 proyu beklerdim. ama mi 15 ultra da kötü telefon değil uzun süreler götürür.
Hocam bütçemi almasa direkt alırım zaten. İşlemcide baya gelişecek diyorlar. Ama işte bence Pixel 9 Pro ile Xiaomi 15 Ultra kıyaslancak cihaz değil gibiler.

Geri