ikisinide deneyimlemiş biri olarak pixel 9 pro derdim renk profili olarak iphone gibi çok doğal fotoğraf çekiyor zoomu iş görür ama 15 ultranın yanından geçemez, selfie 16 pro ile pixel 9 pro neredeyse aynı 15 ultra selfiesi vasat.Arkadaşlar bu telefonları performans, kamera (Gece ve gündüz olarak), dayanıklılık alanlarında karşılaştırsanız kim alır.
Aga evet pixel doğal fakat soğuk çekiyor genellikle. Ekranda neden daha iyi olduğunu öğrenebilir miyim? Amoled Oledden daha iyi değilmi? PPI farkı Xiaomi de 68 Milyar renk falan var. Xiaomi nin parmak izi de daha iyi diye biliyorum. Pixel 10 Pro 40k civarına çıkar mı sizce? Eğer çıkarsa direkt Pixel 10 Pro alırım büyük ihtimalikisinide deneyimlemiş biri olarak pixel 9 pro derdim renk profili olarak iphone gibi çok doğal fotoğraf çekiyor zoomu iş görür ama 15 ultranın yanından geçemez, selfie 16 pro ile pixel 9 pro neredeyse aynı 15 ultra selfiesi vasat.
oyun performansı çoklu işlemler perfromans ezici üstünlük xiaomide.
ekran performansı kesinlikle google çok daha iyi diyebilirim.
Yani bence kötü1 yıl TR garantili bana 55 bine geldi, 2. el ama sıfır. Sizce iyi mi? İçinde ama sadece telefon var bi de kılıf
fotoğraf kiti de olsaydı keske o zaman kullanırdım da iade edebilirimYani bence kötü
60 bine sıfır TR satılıyor.fotoğraf kiti de olsaydı keske o zaman kullanırdım da iade edebilirim