Bu arada YD alacağım için Pixel kırılırsa malzeme bulamayabilirimArkadaşlar bu telefonları performans, kamera (Gece ve gündüz olarak), dayanıklılık alanlarında karşılaştırsanız kim alır.
Pixel 10 Pro tahmini 43-44k civarı çıksr diye düşünüyorum benişletim sistemi olarak pixel daha iyi saf bir android kullanıyor.
kamera olarak ikisi de çok başarılı ama ben pixeli daha başarılı buluyorum sentetik testlere bakmadım.
işlemci olarak 15 ultra daha iyi.
Saf Android de çok sade geliyor bana. Yuvarlak olması bide sadece çekmece mi öyle kullanılıyodu arayüzü herhalddişletim sistemi olarak pixel daha iyi saf bir android kullanıyor.
kamera olarak ikisi de çok başarılı ama ben pixeli daha başarılı buluyorum sentetik testlere bakmadım.
işlemci olarak 15 ultra daha iyi.
o civarlara çıkarsa beklemeye değer.Pixel 10 Pro tahmini 43-44k civarı çıksr diye düşünüyorum ben
Bütçem 40k hocam.o civarlara çıkarsa beklemeye değer.
Birbirlerinin rakipleri olamayacak kadar 15 ultra iyidir pixel 9 ailesi samsung ve iphone ailesi ile rekabat edebilir.Arkadaşlar bu telefonları performans, kamera (Gece ve gündüz olarak), dayanıklılık alanlarında karşılaştırsanız kim alır.
Bide kırılırsa yaprağı yerim.o civarlara çıkarsa beklemeye değer.
hafif olmasından dolayı uzun süreli kullanımda ağırlaşma durumu olmuyor ve tüm performans işlemlerinize kalıyor. 15 ultra da 3 seneye eskiyecek cihaz değil ama xiaominin işletim sistemi ağır olduğu için pixel kadar uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. server kayıt ile mi kullanacaksınız pixeli alırsanız?Pixel 10 Pro tahmini 43-44k civarı çıksr diye düşünüyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saf Android de çok sade geliyor bana. Yuvarlak olması bide sadece çekmece mi öyle kullanılıyodu arayüzü herhaldd
o konuda yapacak bir şey yok maalesef.Bide kırılırsa yaprağı yerim.
Evet server kayıtlıhafif olmasından dolayı uzun süreli kullanımda ağırlaşma durumu olmuyor ve tüm performans işlemlerinize kalıyor. 15 ultra da 3 seneye eskiyecek cihaz değil ama xiaominin işletim sistemi ağır olduğu için pixel kadar uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. server kayıt ile mi kullanacaksınız pixeli alırsanız?
o konuda yapacak bir şey yok maalesef.
Pixel serisi aslında İPhone nin Android hali gibi. Çerçeve tasarımı falan benziyo. İkiside amerikanın zatenhafif olmasından dolayı uzun süreli kullanımda ağırlaşma durumu olmuyor ve tüm performans işlemlerinize kalıyor. 15 ultra da 3 seneye eskiyecek cihaz değil ama xiaominin işletim sistemi ağır olduğu için pixel kadar uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. server kayıt ile mi kullanacaksınız pixeli alırsanız?
o konuda yapacak bir şey yok maalesef.
Hocam bütçemi almasa direkt alırım zaten. İşlemcide baya gelişecek diyorlar. Ama işte bence Pixel 9 Pro ile Xiaomi 15 Ultra kıyaslancak cihaz değil gibiler.Çok objektif bakamayacağım pixel telefonlarını çok beğeniyorum bu yüzden ben pixel 10 proyu beklerdim. ama mi 15 ultra da kötü telefon değil uzun süreler götürür.