S24 FE bütçeye uyar mıAklımda net bir fiyat yok, Çok telefonla uğraşmıyorum. instagramla arama dışında pek kullanmıyorum.
Depolama olayini nasıl çözeriz onda ben nomralde sd kart kullaniyorum 256gblik ama yeni nesillerde sd kart slotu olmuyor.S24 FE bütçeye uyar mı
Cloud depolama dışı aklıma bişey gelmiyor.Depolama olayini nasıl çözeriz onda ben nomralde sd kart kullaniyorum 256gblik ama yeni nesillerde sd kart slotu olmuyor.
256gb modeli var max 20-30gb dolu geliyoDepolama olayini nasıl çözeriz onda ben nomralde sd kart kullaniyorum 256gblik ama yeni nesillerde sd kart slotu olmuyor.
honor 400 tavsiye edebilirim
Honor 400 8GB veya 12GB kişisel tercih olarak seçebilirsin veya S24 FE alabilirsin diyeceğim ama Honor 400 daha tercih edilebilir bir model.
Honor göz yorma anlamında diğer markalara göre biraz daha öndeSamsung Galaxy S24 FE (256 GB) - Honor 400 (8 GB / 256 GB) - Honor 400 (12 GB / 256 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24 FE (256 GB) - Honor 400 (8 GB / 256 GB) - Honor 400 (12 GB / 256 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Honor 400, Parlaklık konusunda ve renk derinliği konusunda biraz daha iyi
Honor 400, 6000mah batarya sunuyor (s24fe ise 4700mah batarya sunuyor)
Honor 400, 80w hızlı şarj sunuyor (s24fe ise 25w hızlı şarj sunuyor)
Honor 400 kutu içeriğinden adaptör ve kablo çıkarken samsungda sadece kablo çıkıyor.
Honor 400 hafiflik olarak yaklaşık 30gram daha hafif ama metalik görünümlü plastik malzeme kullanıyor S24FE direkt alüminyum malzeme kullanıyor
S24FE Yansımasız ekran olayı Honorda var mı tam bilmiyorum ama samsungun s24 serisinden sonra geldi.
S24FE işlemcisi Honor 400 modeline göre biraz daha iyi ama günlük kullanıcı pek fark etmez.
S24FE 15W kablosuz şarj sunabilirken Honor kablosuz şarj sunmuyor ama honorun 80w hızlı şarjı zaten 20 30dk içerisinde telefonu şarj eder.
S24FE ile 8k30fps video çekebiliyorsun honor 400 ile 4k30fps
S24FE ile 4k60fps ön kamera video çekebiliyorsun honor 400 ile 4k30fps
S24FE usb sürümü daha güncel 3.2, honorda ise 2.0 ne kadar işine yarar bilmem ama bazen bilgisayardan telefona veya telefondan bilgisayara aktarırken fark olur.
Ekstra olarak diyeceğim bir şey olursa ben samsungun arayüzünü yaklaşık 6 senedir kullanıyorum ve bana çok rahat geliyor ve samsungun telefon tasarımı arayüz tasarımı bana daha hoş ve kaliteli geliyor. Çerçeve olarak honor daha ince samsung biraz daha kalın.
S25 bütçeye uyar mı
Şuan bende Xiaomi Note 10 Pro var, baya eskidiği ve bozulmaya başladığı için değiştiriyorum. Telefonla öyle işim yok, şuanki telefon bile bir tık gereksiz gibi. kamerası ve ya video kalitesi önemli değil.S24 FE bütçeye uyar mı
ben de aynı senin kafayla aldım telefon gitmese değiştirmezdim işim yok çünkü bataryası fln uzun gidiyor baya telefon akıcı vs o yönden tavsiye edebilirim 19k ya şuan baya iyi benceŞuan bende Xiaomi Note 10 Pro var, baya eskidiği ve bozulmaya başladığı için değiştiriyorum. Telefonla öyle işim yok, şuanki telefon bile bir tık gereksiz gibi. kamerası ve ya video kalitesi önemli değil.
Yani özellik açısından bir beklentim yok, telefonla uğraşım pek olmadığından dolayı öyle ekranı şöyle olacak şarjı hızlı olacak gibi bir derdim yok, zaten yakın zamanda askere gidiceğimden öyle idarelik bir telefon lazım asker sonrasına kadar. 10k gibi fiyatlara ne önerebilirsiniz, gereksiz geldi 20k fln çünkü.ben de aynı senin kafayla aldım telefon gitmese değiştirmezdim işim yok çünkü bataryası fln uzun gidiyor baya telefon akıcı vs o yönden tavsiye edebilirim 19k ya şuan baya iyi bence
14.999tl galaxy a36 8/256Yani özellik açısından bir beklentim yok, telefonla uğraşım pek olmadığından dolayı öyle ekranı şöyle olacak şarjı hızlı olacak gibi bir derdim yok, zaten yakın zamanda askere gidiceğimden öyle idarelik bir telefon lazım asker sonrasına kadar. 10k gibi fiyatlara ne önerebilirsiniz, gereksiz geldi 20k fln çünkü.