İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,350
yanlis fiyatlik bi durumu yok 2k indirmisler fiyatiYanlış fiyat falan değil demi yine? Takip etmiyorum fiyatları ikinci S24 vakası olmasın![]()
aralık ocak gibi 27-28diYanlış fiyat falan değil demi yine? Takip etmiyorum fiyatları ikinci S24 vakası olmasın![]()
Kasım ayında o fiyata düştü sadece.aralık ocak gibi 27-28di
ne olursa olsun sıcak fırsat değil.Kasım ayında o fiyata düştü sadece.
Hocam Prime ne oluyor ?ne olursa olsun sıcak fırsat değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o dönem de amazon sayesinde düşmüştü, amazon düşürünce diğer platformlar da 1-2 günlüğüne düşürmüştü, prime beklenir.
Prime day var 8 14 temmuzHocam Prime ne oluyor ?
Amazon'un indirim yaptığı bir etkinlik. Güzel indirimler oluyor, black friday veya cyber monday bezeri.Hocam Prime ne oluyor ?
256lık hiç bir zaman o fiyatlara inmedi. İnmiş olsa bile günden güne fiyatların değiştiği bir ülkede bu yorum anlamsız.aralık ocak gibi 27-28di
Aynen o kadar değişti ki kasım ayında iyi ki almadığım macbook, buds 3 pro gibi ürünleri çok daha uyguna aldım.256lık hiç bir zaman o fiyatlara inmedi. İnmiş olsa bile günden güne fiyatların değiştiği bir ülkede bu yorum anlamsız.
Samsung bazı ürünlerine dönem dönem agresif fiyatlandırma yapabiliyor. Zaten onu tartışmıyoruz.Aynen o kadar değişti ki kasım ayında iyi ki almadığım macbook, buds 3 pro gibi ürünleri çok daha uyguna aldım.