ne 3060ti ne de asus hocam bu amd ekran kartı sapphire pulse modeliRadeon yazıyor arka plakada .
3060ti asus diye alacağım..
Bir terslik var mı ?
Birde hiç sökğlmedi dedi bana arka plakadaki vidaların 2sinde kağıt var. İlk defa görüyorum. Yorumlarınız nedir ?
Zaren şahıs değil. Dükkanı olan birisi . Tatildeyim diyor eleman var dlyor gidip bakabilirsin diyor. Almaktan vazgeçtimRadeon amd ürünü nvidia tarafına bir kart üretmesi mümkün değil. Ya ilan sahibi resmi hatalı yükledi ya bilgileri yanlış girdi ya da dolandırıcı. Fotoğraftaki ürün 3060ti olamaz
Sapphire pulse RX6600 Hocam bu arkadaşımda var ordan biliyorum.Radeon yazıyor arka plakada .
3060ti asus diye alacağım..
Bir terslik var mı ?
Birde hiç sökğlmedi dedi bana arka plakadaki vidaların 2sinde kağıt var. İlk defa görüyorum. Yorumlarınız nedir ?
Fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla vidanın üstünde tornavida izi var sanki çizik toz vs değilse garanti stickerını geri yapıştırmak zor değil internette bile satıyorlar. Çok güvenilir bir yer değilse ki büyük olmayan dükkanların çoğunda mining görmüş içi açılmış işlem görmüş vs kartlar satılıyor o yüzden pek tavsiye etmem almanızıDoğru resmş attı. Sizce bu ekran kartı daha önce açılmıl mıdır ? Vidanın üstünse tornavşda izi var sanki