CSGO NET den kasa alınır mı?

1 euro ile kasa zor açarsın dostum alıcağın şey 7 centlik p250 sand dune söyliyim sana çok şanslı olman gerekir
kuruşluk kasalar gördüm onlardan alıp kuruş kuruş artırıyım diye düşünüyorun büyük oynamadan

kuruşluk kasalar gördüm onlardan alıp kuruş kuruş artırıyım diye düşünüyorun büyük oynamadan
yok dostum daha arttıramadan 7 cent alırsın ya açma yada adam akıllı en az 3 euro falan yükle geçen ben csgoliveda 0 dolardan yanlışlıkla 63 dolar yaptım o 63 dolarıda gittim %10 bıçak kasası açtım full gelmedi 8 tane falan açtım :D

Dostum bu ne Jackpot, Rulet falan mı oynuyorsunuz 😂

bugün 1 euro yarın 10 euro derken kolunu kaptırırsın. hiç bulaşma.
kumar kadar pislik bir şey yok.

Dostum bu ne Jackpot, Rulet falan mı oynuyorsunuz 😂
aga acayip sarıyor kemal açtı bu gün de izlerken bile zevkli para atıp küçük küçük oynucam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün 1 euro yarın 10 euro derken kolunu kaptırırsın. hiç bulaşma.
kumar kadar pislik bir şey yok.
bi seferlik oynucam yani büyük paralar yatırmam farkındayım

Beyler girmeyin böyle işlere. Elinizdeki tüm parayı kaybedince görürüm sizi. Oynadığınızın kumardan farkı yok. Konuyu da raporluyorum insanlara kötü örnek olmasın.

Focus filmindeki gibi oluyorum, 2 katı ya da hiç. 200'e kadar katlamıştım sonra yavaş yavaş erittim tüm parayı -.- Denemek için yapılabilir.

Dostum artık Türkiye için kasa açma devri bitti bence biraz komik ama öyle benimde gülesim geliyor.

Geri