MONİTÖR ÖNERİSİ MAKS 4.5-5K
gigabyte öneren çok yok 200hz sıkıntılı diyorlarBütçe biraz artabilirse:![]()
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
200 Hz ama OC değil gerçek 200 Hz. Fiyatına göre iyi monitör hoparlörü de var.gigabyte öneren çok yok 200hz sıkıntılı diyorlar
MONİTÖR ÖNERİSİ MAKS 4.5-5K
Fiyatına göre renk gamutu ve kontrastı berbat. Bu monitörü önermeyi bırakın artık.MSI 23.8" G244F E2 Gaming Monitör, Flat, FHD, 16:9, Rapid IPS, 180Hz 1ms, Freesync Premium, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 23.8" G244F E2 Gaming Monitör, Flat, FHD, 16:9, Rapid IPS, 180Hz 1ms, Freesync Premium, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ne arıyosun tam olarak usta her şey aynı anda istiyosan 5k ya monitör bulamazsın James Donkey alıp seneye patlatacaksan bilememFiyatına göre renk gamutu ve kontrastı berbat. Bu monitörü önermeyi bırakın artık.
Ne arıyosun tam olarak usta her şey aynı anda istiyosan 5k ya monitör bulamazsın James Donkey alıp seneye patlatacaksan bilemem
Hmm neden fark var acaba? Arada 1000tl'ye yakın bir fark olduğu için olabilir. Ayrıca o fiyat farkına değicek bir farkta yok nasıl sallıyorsun anlamadımBu monitör ile senin attığın monitör arasında dağlar kadar panel farkı var.![]()
AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hmm neden fark var acaba? Arada 1000tl'ye yakın bir fark olduğu için olabilir. Ayrıca o fiyat farkına değicek bir farkta yok nasıl sallıyorsun anlamadım![]()
Hayır adam doğru söylüyor bende önceden monitörler aradındaki farkı anlamıyordum msi,Asus gibi bilindik markalar olsun yeter diyordum ama başka forumlarda monitör incelemelerini okuduktan sonra monitörlerin sadece markasına bakıp alın maması gerketiğini anladım. Şuan aoc 24g42e yi kullanıyorum ve denildiği gibi renkler çok net ve kontrast oranınında yüksek olması uzun vadede monitöre bakarken göz lere min hasar veriyor. Aynı fiyat abndında uzun vadede msi ve Asus gözlere çok zarar veriyorBen bişey atmadım usta sen uçuk hayaller içerisindesin
.Hmm neden fark var acaba? Arada 1000tl'ye yakın bir fark olduğu için olabilir. Ayrıca o fiyat farkına değicek bir farkta yok nasıl sallıyorsun anlamadım![]()
Msi G244F E2 de BOE panelden HKC'ye düştüğü için olabilir mesela.Hmm neden fark var acaba? Arada 1000tl'ye yakın bir fark olduğu için olabilir. Ayrıca o fiyat farkına değicek bir farkta yok nasıl sallıyorsun anlamadım![]()