🔥İndirim Steam Yaz İndirimi Liste Önerileri!!

Arkadaşlar listesi olan paylaşsın da biz de faydalanalim, açıkcasi ben aylardir oynayacak oyun bulamiyorum, hala daha bakiniyorum, dolayisiyla listem yok😀
indirimleri bakarsınız benim mevucut aldığım güzel oyunlardır tavisye ederim fiyat bakmadım ona göre bakın

repo
lethal company
American Truck Simulator
Alaskan Road Truckers
The Headliners
Zort
Pacify
PILGRIM
Dying Light
Resident Evil Village diğer serileri alınabilir
The Forest ( 2 ci seri alınabilir indirimde ise
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ful seri
Paint the Town Red
UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu
DEVOUR
Bully: Scholarship Edition
Supraland
The Last of Us™ Part I ve 2
Marvel’s Spider-Man Remastered
Fallout 4
Need for Speed™ Heat
Starfield
Far Cry (seri alınabilir
BACKROOMS: APPREHENSION
Metro 2033 ( ful seri
Prototype™
Prototype 2
Scorn
The Mortuary Assistant

hocam elden ring düşünüyorum ps 5 de daha mı çok sarar alınmazmı
valla elden ringi geçenlerde aldım indirdim, oyuna girdim çıktım abi benim oyun isteğim gitti heralde ya. Son 2 senede gow 2018, gow ragnarök, the last of us part1-2, cyber punk 2077, dying light 2 vs çok yüklendim, artık oyun begenemiyorum heralde, gerçekten 4-5 aydır oyun arıyorum inşallah bulucam asopdkmaspokd

Arkadaşlar listesi olan paylaşsın da biz de faydalanalim, açıkcasi ben aylardir oynayacak oyun bulamiyorum, hala daha bakiniyorum, dolayisiyla listem yok😀
indirimleri bakarsınız benim mevucut aldığım güzel oyunlardır tavisye ederim fiyat bakmadım ona göre bakın

repo
lethal company
American Truck Simulator
Alaskan Road Truckers
The Headliners
Zort
Pacify
PILGRIM
Dying Light
Paint the Town Red
DEVOUR
Supraland
Fallout 4
Need for Speed™ Heat
Starfield
Far Cry (seri alınabilir
Metro 2033 ( ful seri
Prototype™
Prototype 2
Scorn
The Mortuary Assistant

valla elden ringi geçenlerde aldım indirdim, oyuna girdim çıktım abi benim oyun isteğim gitti heralde ya. Son 2 senede gow 2018, gow ragnarök, the last of us part1-2, cyber punk 2077, dying light 2 vs çok yüklendim, artık oyun begenemiyorum heralde, gerçekten 4-5 aydır oyun arıyorum inşallah bulucam asopdkmaspokd
ghost of tsushima, spider man remastered, uncharted oynadın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forza 5 nasıl hocam solo sararmı alınır mı?
Sarar ama bence gamepass alıp oynamak daha mantıklı. Gamepass den başka oyunlarda oynarsın hem

ghost of tsushima, spider man remastered, uncharted oynadın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarar ama bence gamepass alıp oynamak daha mantıklı. Gamepass den başka oyunlarda oynarsın hem
Uncharted serisini yillar once bitirdim, aslinda tekrar oynamak iicin dusunmedim degil fakst ps4 de oynsmistim, suan pc de oynuyorum ve tekrar satin almam gerekcek ve oyunu okadar net hatirliyorum ki, unutsam alabilirim jsjsjs. Spiderman serisini cok dusundum ve hic oynayasim gelmiyor ama ni ara oynamak istersem kesin alicam. Tsushima da hic ilgimi cekmedi hocam ya.

Eyer oyunlar yavaştan sıkmaya başlamış ve farklılık , sakin ve adeta bir sanat eseri arıyorsanız persona 5 royal oynamanız gerekiyor oynamadıysanız, Mesela ben o dediğniz oyunları rdr 2 gibi AAA bitirdikten sonra diyer küçük yapımlar bana yavan geliyordu .Ancak şu an Persona 5 Royal oynuyorum ve bu oyun, kalite çıtasını insanı hiç sıkmadan farklı bir seviyeye taşıyor. Bu süreçte anladım ki bir oyunu harika yapan şey her zaman grafikler değil, asıl önemli olan oyunun sanatsal yönü ve oynanış döngüsünün ne kadar keyifli olduğudur. Bunun nedeni grafikler eskir ama başyapıt tasarımlar her zaman hatırlanır.

repo
lethal company
American Truck Simulator
Alaskan Road Truckers
The Headliners
Zort
Pacify
PILGRIM
Dying Light
Paint the Town Red
DEVOUR
Supraland
Fallout 4
Need for Speed™ Heat
Starfield
Far Cry (seri alınabilir
Metro 2033 ( ful seri
Prototype™
Prototype 2
Scorn
The Mortuary Assistant
Prototype serisi güncel sistemlerde sapıtıyor hocam bilmiyorum sizde öyle mi ?

1. Oyunda FPS sorunu ve hassasiyet sorunu vardi o haldeyken bile bitirdim 2 kez

Prototype 2 de kaplama yükleme sorunu ve FPS drop sorunları vardı

Eyer oyunlar yavaştan sıkmaya başlamış ve farklılık , sakin ve adeta bir sanat eseri arıyorsanız persona 5 royal oynamanız gerekiyor oynamadıysanız, Mesela ben o dediğniz oyunları rdr 2 gibi AAA bitirdikten sonra diyer küçük yapımlar bana yavan geliyordu .Ancak şu an Persona 5 Royal oynuyorum ve bu oyun, kalite çıtasını insanı hiç sıkmadan farklı bir seviyeye taşıyor. Bu süreçte anladım ki bir oyunu harika yapan şey her zaman grafikler değil, asıl önemli olan oyunun sanatsal yönü ve oynanış döngüsünün ne kadar keyifli olduğudur. Bunun nedeni grafikler eskir ama başyapıt tasarımlar her zaman hatırlanır.
Persona 5 royal e baktim dostum fakat animeci tayfanin bayilacagi bir oyun diye dusunuyorum. Benim de ilgimi cekti fakat yine de emin degilim. Interaktif filmlere benzettim, biraz daha arastiricam, tavsiyen için teşekkürler

Geri