Ben şuan hocam the classrooms, party animals, the anomaly project, human fall flat ve overcooked düsündüklerim sons of the forest rubber bandits varArkadaşlar listesi olan paylaşsın da biz de faydalanalim, açıkcasi ben aylardir oynayacak oyun bulamiyorum, hala daha bakiniyorum, dolayisiyla listem yok![]()
Hocam 3 4 kişi ile sarıyor.Bak bunu da oynamak istiyorum ama tek sarmaz gibi ya?
Tarz olarak the classrooms gibi oyunlar aramiyorum hocam ama at drad of night oyununu merak etmiyor degilim, o da 8.49 dan 6.36 ya dusmus, bilmiyorum deger mi. Ama genel olarak paylastigin tum oyunlar ekip oyunlari hocam yaBen şuan hocam the classrooms, party animals, the anomaly project, human fall flat ve overcooked düsündüklerim sons of the forest rubber bandits var
Cok yazi okudum bu konuda hocam, belliki birkac saat bu sekilde gidiceksteam çöktü sanırım sepetteki ürünleri satın alamıyorum
Konu acilmis ama içerik ve amaç farkli hocam. Eger yonetim de ayni kaniya varirsa konuyu kaldirabilirzaten açılmıştı konu
Malesef be hocam yalniz kurduz biz. Yaş 31 cevre oynamiyorHocam 3 4 kişi ile sarıyor.
Hocam bende tekim maalesefTarz olarak the classrooms gibi oyunlar aramiyorum hocam ama at drad of night oyununu merak etmiyor degilim, o da 8.49 dan 6.36 ya dusmus, bilmiyorum deger mi. Ama genel olarak paylastigin tum oyunlar ekip oyunlari hocam ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cok yazi okudum bu konuda hocam, belliki birkac saat bu sekilde gidicek
Konu acilmis ama içerik ve amaç farkli hocam. Eger yonetim de ayni kaniya varirsa konuyu kaldirabilir
Malesef be hocam yalniz kurduz biz. Yaş 31 cevre oynamiyor![]()
başlık aynı oldu da knk ondan öyle dedimTarz olarak the classrooms gibi oyunlar aramiyorum hocam ama at drad of night oyununu merak etmiyor degilim, o da 8.49 dan 6.36 ya dusmus, bilmiyorum deger mi. Ama genel olarak paylastigin tum oyunlar ekip oyunlari hocam ya
Cok yazi okudum bu konuda hocam, belliki birkac saat bu sekilde gidicek
Konu acilmis ama içerik ve amaç farkli hocam. Eger yonetim de ayni kaniya varirsa konuyu kaldirabilir
Malesef be hocam yalniz kurduz biz. Yaş 31 cevre oynamiyor![]()
eyvallah eyvallah hocam ben de cevap vermiş oldum güzel oldu, merak edenlere de cevap vermiş oldum. Aynı düşünceye ben de kapıldım fakat bu başlık altında da yararlı sohbetlerin döneceğini düşünüyorum. Özellikle de kendim içinbaşlık aynı oldu da knk ondan öyle dedim
Varmı böyle +18 önerisi olan özelden yazabilirArkadaşlar listesi olan paylaşsın da biz de faydalanalim, açıkcasi ben aylardir oynayacak oyun bulamiyorum, hala daha bakiniyorum, dolayisiyla listem yok![]()