🔥İndirim Steam Yaz İndirimi Liste Önerileri!!

5 usd altı oyunlar ;

the forest
sons of the forest
resident evil oyunları
dyinglight
borderlands3
beyond two souls
crash bandicoot (nostalji)
kingdoom come deliverance
metro exodus
outlast 1 ve 2
nfs mostwanted
ets2
the elders scrools
battlefield oyunları

Beyler Arma 3 hala oynanır mı ve onun gibi oyun önerileri olur mu?

Black Myth Wukong'u alın aldırın.

Oynamadım fakat 72k yorumda %96 olumlu alan Gris'i deniyebilirsiniz 0.79 dolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Half life ın hangi oyunu hatırlamıyorum fakat grafikleri güncelleyen "Black Mesa" deneyebilirsiniz 1 dolar

keşke Dark Souls serisi indirime girseydi:/

Son düzenleme:
valla elden ringi geçenlerde aldım indirdim, oyuna girdim çıktım abi benim oyun isteğim gitti heralde ya. Son 2 senede gow 2018, gow ragnarök, the last of us part1-2, cyber punk 2077, dying light 2 vs çok yüklendim, artık oyun begenemiyorum heralde, gerçekten 4-5 aydır oyun arıyorum inşallah bulucam asopdkmaspokd
Hocam sen çok vurdulu kırdılı oyuna sarmışsın, bence biraz hikaye üzerinden git
Disco Elysium ( fulll diyalog okuyorsun ama inanilmas güzel bjr oyundur benim gözümde)
The Walking Dead (Telltale oyunu, sezon 1den sonrasını oyna(ya)madım kesinlikle öneririm)
Ve hocam son oyunumu öneriyorum, bu oyun gamepass'te vardi kaldirilmadiysa oradan oynayabilirsiniz, bu oyunu oynayacağınız zaman kesinlikle bir arkadaş grubu ile bütün içeceklerinizi, yiyeceklerinizi hazırlayın, pc monitörünü tv ye bağlayın gerekirse ama büyük ekranda oynayın, ve en az 5 6 saat zamanınız olsun, çünkü %100 eminim ki başından kalkamayacaksınız çok iyi bir oyun, beklentilerimi çok aşmıştı benim, arkadaşlarınızın oyun oynamayi sevip sevmemesi önemli değil, beraber inanilmaz eğleneceğinize kefilim.(en az 4 kişi oynayin derim)
As Dusk Falls oyunun ismi

Valla ben ciktiginda bitrdim, biraz daha vakit gecsin bidaha bitircem. Dadi damsgimda galdi 😀

Mortol combat 11 in hikayesi nasil dostum? Hikayeden mi multi den mi bahsediyosun

Mortal Kombat 11, Mortal Kombat 1'in oynanış açısından çok ilerisinde bir oyun. MK1'i ayakta tutmak adına sürekli kült karakterleri oyuna dahil ettiler.

Prototype serisi güncel sistemlerde sapıtıyor hocam bilmiyorum sizde öyle mi ?

1. Oyunda FPS sorunu ve hassasiyet sorunu vardi o haldeyken bile bitirdim 2 kez

Prototype 2 de kaplama yükleme sorunu ve FPS drop sorunları vardı
grafik ayarı oyunda hiç ellemedim arada biraz drop oluyor az bişi kaplama biraz hafif kırılma var az

Prototype serisi güncel sistemlerde sapıtıyor hocam bilmiyorum sizde öyle mi ?

1. Oyunda FPS sorunu ve hassasiyet sorunu vardi o haldeyken bile bitirdim 2 kez

Prototype 2 de kaplama yükleme sorunu ve FPS drop sorunları vardı
bu arada bu attıgım oyunlar yarısı cok oyun var bende 270 tane hepsini yazarsan sorun olur

Hocam sen çok vurdulu kırdılı oyuna sarmışsın, bence biraz hikaye üzerinden git
Disco Elysium ( fulll diyalog okuyorsun ama inanilmas güzel bjr oyundur benim gözümde)
The Walking Dead (Telltale oyunu, sezon 1den sonrasını oyna(ya)madım kesinlikle öneririm)
Ve hocam son oyunumu öneriyorum, bu oyun gamepass'te vardi kaldirilmadiysa oradan oynayabilirsiniz, bu oyunu oynayacağınız zaman kesinlikle bir arkadaş grubu ile bütün içeceklerinizi, yiyeceklerinizi hazırlayın, pc monitörünü tv ye bağlayın gerekirse ama büyük ekranda oynayın, ve en az 5 6 saat zamanınız olsun, çünkü %100 eminim ki başından kalkamayacaksınız çok iyi bir oyun, beklentilerimi çok aşmıştı benim, arkadaşlarınızın oyun oynamayi sevip sevmemesi önemli değil, beraber inanilmaz eğleneceğinize kefilim.(en az 4 kişi oynayin derim)
As Dusk Falls oyunun ismi
Valla kisaca baktim, gider gibi, interaktif film kafasinda bisey. Bakicam aksam. Valla hocam oyun gecmisime gelince herseyi oynarim, fakat son zamanlarda zirve oyunlari cok oynayinca, artik durulmaya basladim. Biraz akisina birakicam. Dedigine katiliyorum ama saydigim hicbir oyunun hikayesi kotu degil, bence ben artik belli kalitede oyunlari tercih ediyorum gibi

Valla kisaca baktim, gider gibi, interaktif film kafasinda bisey. Bakicam aksam. Valla hocam oyun gecmisime gelince herseyi oynarim, fakat son zamanlarda zirve oyunlari cok oynayinca, artik durulmaya basladim. Biraz akisina birakicam. Dedigine katiliyorum ama saydigim hicbir oyunun hikayesi kotu degil, bence ben artik belli kalitede oyunlari tercih ediyorum gibi
Hani bazi bedava verilen veya kutuphanemde olan oyunlari da soruyorum nasil diye, "ne kaybedersin oyna, begenmezsen silersin" bakis acisiyla cevap verenler oluyor, ama ben 31 yasinda isi gucu yogun olan biriyim, dolayisiyla hskediyosa denemek istiyorum

Geri