SS prime+ vs vxe r1 se+

DA_EREN

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
1000
Normalde ss prime+ almayı düşünüyordum Hepsiburada kuponu ile 870 e falan geliyor ama son konularda r1 se+ ı görünce bi kafam karıştı kampanyaları tam bilmiyorum ama parolapara ve iyzico ile uyguna geliyormuş sanırım sizce hangisini tercih edeyim bütçem bu civarlarda r1 se+ alsam elime kaç günde ulaşır bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Normalde ss prime+ almayı düşünüyordum Hepsiburada kuponu ile 870 e falan geliyor ama son konularda r1 se+ ı görünce bi kafam karıştı kampanyaları tam bilmiyorum ama parolapara ve iyzico ile uyguna geliyormuş sanırım sizce hangisini tercih edeyim bütçem bu civarlarda r1 se+ alsam elime kaç günde ulaşır bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
Ss lerde scroll problemi var alınmaz vxe r1 çok daha iyi

Uzun araştırma sonucu vxe r1se+ aldım ben de kargoda bekliyorum

Normalde ss prime+ almayı düşünüyordum Hepsiburada kuponu ile 870 e falan geliyor ama son konularda r1 se+ ı görünce bi kafam karıştı kampanyaları tam bilmiyorum ama parolapara ve iyzico ile uyguna geliyormuş sanırım sizce hangisini tercih edeyim bütçem bu civarlarda r1 se+ alsam elime kaç günde ulaşır bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşek
O zaman direkt ss i eliyorum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadara geldi toplam?

Hocam bende vxe r1 se+ almayi dusunuyorumda bu iyzico parolapara olayi tam olarak nasil oluyor acaba

Hocam bende vxe r1 se+ almayi dusunuyorumda bu iyzico parolapara olayi tam olarak nasil oluyor acaba
İnan bende tam bilmiyorum bugün içinde ne alacağım kesinleşir şuan r1 se+ diye gözüküyor ona göre iyzico ile parolparayı tam araştıracam

O zaman direkt ss i eliyorum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadara geldi toplam?
Şimdi şöyle bana wraithten iyzico cashbacki ile alin ucuza geliyor dediler ama ben ailemin kartiyla alacagim icin hesap onaylatma kimlik falan ugrasamam dedim taksitle 1,3-4kya geldi taksitsiz daha ucuz tabii 100 tl ulugamesten aldim ben

R1se+ al, iyzico ile 500 lira + Conlife kodu ile indirimli alabilirsin

prime+ kullanıyordum, scroll sorunundan dolayı R1 SE+ siparişi verdim, prime+ ı da garantiye yollayıp garantiden gelince satacağım. R1 SE+ dan memnun kaldınız mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,735
Üyeler
185,940
Son üye
texuanze
Geri