Netspeed Galiba Battı

Hocam milleni de aynı durumdaymış sanırım şu an forumda gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke şu an youtube a girebilsem en azından video izlerim bizde o bile yok
144p bile video izlenmiyor

Onun için bilindik ISS tercih edilmeli türk telekom türknet gibi

benden bu kadar geçiyorum milenicoma. Koskaca şirket 4 gündür çözemedi bir sorunu. Problem şu milenicoma bağlanamıyorum millet akın akın geçiyor. Var mı başka alternatif bildiğiniz?
O da aynı durumdaymış

Turknete geç, gigafiberde hızla yayılıyor. Taahütlü internetlere geçmemeye çalışın.
Hocam ilçede türk net gigafiber yok onu nasıl yapıcaz ben tek başına başvuru yapsan gelir mi ki benden başka kullanan olucağını sanmıyorum

Onun için bilindik ISS tercih edilmeli türk telekom türknet gibi
Hocam 4 yıldır aktif kullandığım sadece iki kez arıza kaydı açtığım süper memnun olduğum ISS idi ilk kez böyle oluyor ya

Hocam 4 yıldır aktif kullandığım sadece iki kez arıza kaydı açtığım süper memnun olduğum ISS idi ilk kez böyle oluyor ya
doğrudur hocam, maalesef böyle firmalar hemen patlak vermiyor bir süre geçtikten sonra genelde sıkıntı çıkarmaya başlıyor. Ben 9 senedir türk telekom kullanırım hiç sorunla karşılaşmadım daha 1 ay önce 24 mbps den 50 mbpsye geçirdim tarifemi

Hocam sorun video bile değil daha basit fotoğraf bile açamıyorum whatsapp bile çalışmoyor düzgün ya wp sanki ne kadar internet kullanıyor da
Aşırı ping var gelişmeleri bekleyip göreceğiz ama siber saldırı olayını yemedim ben Comnet vakası olursa harbiden patladık

doğrudur hocam, maalesef böyle firmalar hemen patlak vermiyor bir süre geçtikten sonra genelde sıkıntı çıkarmaya başlıyor. Ben 9 senedir türk telekom kullanırım hiç sorunla karşılaşmadım daha 1 ay önce 24 mbps den 50 mbpsye geçirdim tarifemi
Demek ki 200 lira fazla ver kafan rahat etsin

Aşırı ping var gelişmeleri bekleyip göreceğiz ama siber saldırı olayını yemedim ben Comnet vakası olursa harbiden patladık
Hocam 1000 ms ping var ya ben ilk bilgisayar aldığımda 2018 falandı sanırım 4 mbps internet kullanıyodum o bile maksimum 200 ms olurdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaynak var mı ben hiç görmedim çünkü mileniden aynı sorunları yaşayan şu an
Forumda yazıyorlar

Geri