🔥İndirim MSI MAG PANO 100R PZ 4185TL

2 ay kadar önce 6500 civarına aldım bunu :(
Merhaba. Kullanmaya başladıysanız malzeme kalitesi, soğutması, gürültüsü hakkında ne düşünüyorsunuz? Lian Li Lancool 216 ve Mag Pano 100R Pz arasında kaldım ben de. Lancool 216 için hava akışı ve malzeme kalitesi çok iyi deniyor, fakat çok tozlanıyormuş ön panelde toz filtresi olmadığı için ve daha eski bir kasa. Görüntüden ziyade performansı önemli benim için, akvaryum olması bir artı değil bu nedenle.

Merhaba. Kullanmaya başladıysanız malzeme kalitesi, soğutması, gürültüsü hakkında ne düşünüyorsunuz? Lian Li Lancool 216 ve Mag Pano 100R Pz arasında kaldım ben de. Lancool 216 için hava akışı ve malzeme kalitesi çok iyi deniyor, fakat çok tozlanıyormuş ön panelde toz filtresi olmadığı için ve daha eski bir kasa. Görüntüden ziyade performansı önemli benim için, akvaryum olması bir artı değil bu nedenle.
Ben çok memnunum ama sıcaklık konusunda vesaire iyi bir test yapabilecek birisi değilim yani benim bilgisayar kullanımım genellikle çok ağır işler için bunlar sırasında ısınmadan kaynaklı bir sorun deneyimlemiyorum ama hiç stres testi başlatıp sıcaklığı gözlemle falan yapmadım.

Kasayı kullanmaya başlamamın 7-8. saatinde egzoz fanı yavaşlayıp farklı yönlerde yönmeye başladı her yön değiştirmesinde biraz daha yavaşladı ve en sonunda komple durdu. Bağlantısında ve girişinde bir sorun yok ama katiyen dönmüyor ışığı yanmasına rağmen. Şu an da egzoz fanı olmadan kullanıyorum ve bir sorun yaşamıyorum.

Görsellik değil performans arıyorsan çok da ikisi arasında kalacak durum yok aslında, hava akışı konusunda bariz Lancool 216 daha iyi. Malzeme kalitesi olarak gayet iyi ama öyle arşa çıkartılacak bir durumu da yok, hatta ilk aldığım ürün boya hatasından dolayı değişti. Tozlanma noktasında da beyaz olduğundan mı bilmiyorum rahatsız edecek bir tozlanma göremedim ki önceki siyah kasamda baya baya rahatsız edecek kadar toz birikirdi aynı ortamda.

Ben çok memnunum ama sıcaklık konusunda vesaire iyi bir test yapabilecek birisi değilim yani benim bilgisayar kullanımım genellikle çok ağır işler için bunlar sırasında ısınmadan kaynaklı bir sorun deneyimlemiyorum ama hiç stres testi başlatıp sıcaklığı gözlemle falan yapmadım.

Kasayı kullanmaya başlamamın 7-8. saatinde egzoz fanı yavaşlayıp farklı yönlerde yönmeye başladı her yön değiştirmesinde biraz daha yavaşladı ve en sonunda komple durdu. Bağlantısında ve girişinde bir sorun yok ama katiyen dönmüyor ışığı yanmasına rağmen. Şu an da egzoz fanı olmadan kullanıyorum ve bir sorun yaşamıyorum.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Görsellik değil performans arıyorsan çok da ikisi arasında kalacak durum yok aslında, hava akışı konusunda bariz Lancool 216 daha iyi. Malzeme kalitesi olarak gayet iyi ama öyle arşa çıkartılacak bir durumu da yok, hatta ilk aldığım ürün boya hatasından dolayı değişti. Tozlanma noktasında da beyaz olduğundan mı bilmiyorum rahatsız edecek bir tozlanma göremedim ki önceki siyah kasamda baya baya rahatsız edecek kadar toz birikirdi aynı ortam
Teşekkür ederim, evet performans daha önemli benim için. PSU'suz mesh kasa için 4500 TL bütçede en mantıklı seçim Lancool 216 mıdır peki sizce? Anakartım ATX, ekran kartım Red Devil 9070 xt, soğutucu olarak phamtom spirit düşünüyorum.

100r pz kullanıyorum, malzeme kalitesi vs çok iyi, kasa boşken bile ağır öyle söyleyeyim. Soğutması da gayet güzel, şöyle ki; 9800x3d ve frost commander kule tipi soğutucu ile cinebech testinde 77 dereceyi geçiremedim işlemciyi. Hava akışı yönünden sorun yok. En güzel tarafı içinde kendi kontrolcüsü var ve kablolamayı çok rahat saklayabiliyorsunuz. Ek olarak üstte altta ve yanda tamamen toz filtreleri var. Ve bunların hepsi çıkarılıp rahatça temizlenebiliyor. Şu videodan bakabilirsiniz.

Geri