🔥İndirim MSI MAG PANO 100R PZ 4185TL

Şimdi benim kuzen bu ürünü dün satın aldı . Bu Talep formunu şimdi atsam , dolduruşa parası geri gelir mi hocam ?
Satın aldığı tarihten 14 gün geçtikten sonra formu doldurup göndermek gerekiyor. Msi in kendisi böyle söylemiş. Eğer daha erken tarihte gönderirseniz muhtemelen olmaz. Misal ben 16'sında aldım ürünü, hâlâ göndermedim. Temmuzun 1'inde göndereceğim.

100r pz kullanıyorum, malzeme kalitesi vs çok iyi, kasa boşken bile ağır öyle söyleyeyim. Soğutması da gayet güzel, şöyle ki; 9800x3d ve frost commander kule tipi soğutucu ile cinebech testinde 77 dereceyi geçiremedim işlemciyi. Hava akışı yönünden sorun yok. En güzel tarafı içinde kendi kontrolcüsü var ve kablolamayı çok rahat saklayabiliyorsunuz. Ek olarak üstte altta ve yanda tamamen toz filtreleri var. Ve bunların hepsi çıkarılıp rahatça temizlenebiliyor. Şu videodan bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için. Daha önce masaüstü sistem kullanmadığım için sıcaklık vb. nedenlerle sıkıntı yaşamaktan korkuyorum açıkçası. Bu nedenle de estetikten ziyade performans ve işlevsellik daha ön planda. Her ne kadar Mag Pano aklımı çok çelse de akvaryum ve ağır bir kasa olması nedeniyle çekincelerim var. Lancool 216 ile devam edeceğim gibi, tekrardan teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,620
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri