Honor 400 mü Kaçak telefon mu

Reaksiyon skoru
16
Bütçe
20000
Dostlar selam, Honor 400 aldım, genel olarak iyi telefon fakat telefondan anlayan insanlara söylediğimde bana o fiyata kaçak daha iyisini alırdın dediler (xiaomi 13t pro falan). İade etmeyi düşünüyorum sizce etmeli miyim mantıklı mı ? İade edersem kaçak olarak 20k altı ne alabilirim en mantıklı ? Kamera önemli benim için.

Bütçeyi biraz yükselt(24/25 civarı) 2. El mi 14 ultra yada mi14t pro bunlar kaydedilebiliyor kayıt önemsizse aynı bütçeye 13pm/14 pro yada arttırabilirsen 14pm/15pro ama önerim mi14ultra

Samsung önerir misiniz hocam
Kayıt sorunu olmazsa s23u/s24ultra yine 2. El alınabilir onlarda iPhone de ki gibi 8 ay kullanımı vardı Samsung önceden çok avantajlıydı kaydı olabildiği için ama şuan şahsen alacak olsam iPhone alırım sonuçta 2/3 yıl sonra satarsın değerini daha iyi korur

Kayıt sorunu olmazsa s23u/s24ultra yine 2. El alınabilir onlarda iPhone de ki gibi 8 ay kullanımı vardı Samsung önceden çok avantajlıydı kaydı olabildiği için ama şuan şahsen alacak olsam iPhone alırım sonuçta 2/3 yıl sonra satarsın değerini daha iyi korur
Japonya piyasasını biliyor musunuz peki ? ordan getirtme şansım da var yakın bir zamanda

30-35 bin yapabilirse xiaomi 15 pro öneririm birazda artarsa 15 ultra

Sitede korsan oyun konuşmak yasak ama kaçak telefon serbest mi ?
Vergi kaçırırsanız vergi ödeyen milyonların hakkına giriyorsunuz.
Ama korsan oyunda bir şirketin hakkına giriyorsunuz.

Vergileri bu kadar arttıran hükümeti suçladığınız zaman ülke düzelecek halkı değil

Şimdiye kadar hiçbirşey olmadı kimseye zaten ülkedeki memurların çoğu kaçak kullanıyor

Kaçak dediğimiz tabir şöyle yurtdışı cihaz kullanabilirsin bu yasadışı bir şey değil ben kaydettirebildiğini söyledim yasal yada yasal değil bu beni bağlamaz hatta kolay kolay asla kimse suçlu olmaz sadece satıcı oda kaydettirirse

Şimdiye kadar hiçbirşey olmadı kimseye zaten ülkedeki memurların çoğu kaçak kullanıyor

Kaçak dediğimiz tabir şöyle yurtdışı cihaz kullanabilirsin ben kaydettirebildiğini söyledim yasal yada yasal değil bu beni bağlamaz hatta kolay kolay asla kimse suçlu olmaz sadece satıcı oda kaydettirirse
Parayı israf etmeye ne gerek var

Geri