Yeni ekran kartı aldım

ynsemreuzun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,649
selamlar dostlar ekran kartımı 1650 super den 3060 ti modeline yükselttim kargoda geliyor ikinci el aldım gainward ghost modeli 6k ya aldım bence fiyatı çok iyi denk geldi her neyse direkt 1650 superi sök yenisini tak nvidia app ten sürücü kur yaparsam sorunsuz kullanabilir miyim yoksa eski kartı çıkarmadan izlemem gereken adımlar var mı driver deleter kullanmam şart mı iyi forumlar.

ddu ile eski driverları silip yeni gpunun driverları kurman yeterli.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
ddu ile eski driverları silip yeni gpunun driverları kurman yeterli.
hocam program kullanmak zorunda mıyım denetim masasındaki nvidia ait uygulamalar var 3 4 tane sürücüler vs vs diyor onları silersem yeterli olur mu

hocam program kullanmak zorunda mıyım denetim masasındaki nvidia ait uygulamalar var 3 4 tane sürücüler vs vs diyor onları silersem yeterli olur mu
DDU ile sil daha temiz oluyor.

bunu yapmanız en temizi hocam.

Hayırlı olsun 6k bedava 3060ti için.

bunu yapmanız en temizi hocam.
sağ olun hocam güvenli modda falan başlatmak lazım diyorlar doğru mu yoksa direkt bu programı indir seç sil yapılıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun 6k bedava 3060ti için.
teşekkürler gainward ghost modeli hocam acaba 500w yeterli olur mu orada ikilemdeyim

güvenli modda başlatıp dduyla sileceksin başka bir şey yapma, aygıt yöneticisinden kaldırmaya çalışma.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
güvenli modda başlatıp dduyla sileceksin başka bir şey yapma, aygıt yöneticisinden kaldırmaya çalışma.
tamamdır hocam teşekkürler shift yeniden başlat yoluyla yapılıyor değil mi hiç bilmiyorum ondan sordum

sağ olun hocam güvenli modda falan başlatmak lazım diyorlar doğru mu yoksa direkt bu programı indir seç sil yapılıyor mu

teşekkürler gainward ghost modeli hocam acaba 500w yeterli olur mu orada ikilemdeyim
Frisby pek önermiyolar hocam. Sizin PSU'yu değiştirsek iyi olabilir. Net 500w verdiğinden de şüpheliyim onun. Dalgalanma durumlarında sorun olabilir biraz araştırdım da C4 diyolar sizin psu'ya :d

hayırlı olsun hocam güzel fiyata yakalamışsınız bence 500w yeterli olur.

Frisby pek önermiyolar hocam. Sizin PSU'yu değiştirsek iyi olabilir. Net 500w verdiğinden de şüpheliyim onun. Dalgalanma durumlarında sorun olabilir biraz araştırdım da C4 diyolar sizin psu'ya :d
Hocam şöyle biliyorum taa 2018 den kalma zaten 7 yıldır aralıksız kullanıyorum sayısız şalter attı elektrikler gitti vs hiçbir parçama arıza gelmedi ondan güveniyorum baştan sistem toplasam yükseltme yapmasam kullanmazdım odunlukta 600w zalman var bakayım bu sorun çıkartırsa onu takacağım nasıl anlayabilirim sorun çıkartacağını pc kapanması falan durumları mı

hayırlı olsun hocam güzel fiyata yakalamışsınız bence 500w yeterli olur.
Teşekkürler hocam deneyeceğim 3060ti ın neden 210 watt lara kadar çıktığını anlamadım sadece testlere baktım çok fazla geldi

Geri