Playstation 5 vs xbox series s

Knexiz

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar arkadaşlar sizden öneri almaya geldim şimdi bir bilgisayarım var fakat oynadığım tek oyun fifa yaptığım tek şey youtubeden video izlemek böyle olmuşken dedim ki playstation 5 alayım daha güzel fifa oynarım ayrıca orada da YouTube var zaten fakat bunu bilgisayarı satıp alacağım fakat playstation hiç önerilmiyor oyun parası olsun kendi ücreti olsun gerçekten sıkıntı xbox series s ise daha ılımlı geliyor onu alırsam bilgisayarı satmam gamepass falan da var ekonomik yani ama nedense gönlüm playstationa kayıyor bilmiyorum çok arada kalmış bulunmaktayım önerilerinize açığım teşekkürler

Selamlar arkadaşlar sizden öneri almaya geldim şimdi bir bilgisayarım var fakat oynadığım tek oyun fifa yaptığım tek şey youtubeden video izlemek böyle olmuşken dedim ki playstation 5 alayım daha güzel fifa oynarım ayrıca orada da YouTube var zaten fakat bunu bilgisayarı satıp alacağım fakat playstation hiç önerilmiyor oyun parası olsun kendi ücreti olsun gerçekten sıkıntı xbox series s ise daha ılımlı geliyor onu alırsam bilgisayarı satmam gamepass falan da var ekonomik yani ama nedense gönlüm playstationa kayıyor bilmiyorum çok arada kalmış bulunmaktayım önerilerinize açığım teşekkürler
bir ara bende bu ikilemde kalmıştım, neden ps olması gerektiğini anlatiyim sana hemen;

1) Gamepass zaten pcde de var, ordaki oyunları pcden de oyniyabilirsin.
2) donanımsal özellikleri ( sende pc olmasaydı önerebilirdim ama donanımı ps5 e göre kötü)
3) psplus dı adı galiba o özellikle yine gamepass gibi işliyor aynı mantık. ayda 1 para öde 1 ay oyun oyna
4) ps5 lere zam gelicek uyguna kapatabilirsen kara da geçmiş olursun 1 2 sene içinde

aklıma gelenler bunlar, iyi akşamlar

Otururken mı geldi aklına birden zaten fifayı oynayabiliyorsun neden ekstra masrafa girip önceden yaptığın şeyim aynısı yapıyorsun 😄

Ps5 alinmaz bana kalırsa şuanki pc durumuna gore series s yeterli olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Microsoft'un EMEA bölgesinden çekilmesi sonucu Series S, PS5 fiyatını geçmiş durumda. Yani donanım olarak düşük bir konsolu daha pahalıya alacaksınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Online kısmı oynuyorsan hile çok pc de playstation s den daha iyi ve güçlü gamepass tarzı abonelik sistem var

Ps5 tabi ki illa xbox ise series x al diyeceğimde s i ps5 parasıysa x i de 5 pro parasıdır

Konsolu bulabilirse Pro parasına alabilir. Niyetim kimsenin kalbini kırmak değil ama bu tür konuların ortak özelliği, kendini bile tanımayan insanların hiçbir araştırma yapmadan açtığı amaçsız konular olması. Şu an Serie X Vatan Bilgisayar ve Hepsiburada'da yok. Trendyol'da var ama ederinin çok çok üstünde. Series S'in teşhiri 18 bin TL. Şimdi sırf PlayStation'ın oyun fiyatları yüzünden PS5'ten 2 kat pahalı cihazı alacak kaç kişi var? Üstelik Xbox oyunları PS5'e geliyor.

4070ti superli pc ve ps5 pro sahibi olarak iyi bir pc ps5 den her zaman öndedir. PS pluss üyeliği alabilirsin seni 1 sene rahat götürür oradaki oyunlar. İndirimlerde bir kaç oyun yakalarsan onları oynarsın. Fakat pc tarafında Gamepass çok iyi iş görüyor, ayrıca stem epic gog vb. farklı yerlerden oyun satın alman ekonomini epey rahatlatır. Elindeki pc ne bilmiyorum özelliklerini yazarsan, daha detaylı açıklama yapabilir ve yardımcı olabiliriz.

Konsolu bulabilirse Pro parasına alabilir. Niyetim kimsenin kalbini kırmak değil ama bu tür konuların ortak özelliği, kendini bile tanımayan insanların hiçbir araştırma yapmadan açtığı amaçsız konular olması. Şu an Serie X Vatan Bilgisayar ve Hepsiburada'da yok. Trendyol'da var ama ederinin çok çok üstünde. Series S'in teşhiri 18 bin TL. Şimdi sırf PlayStation'ın oyun fiyatları yüzünden PS5'ten 2 kat pahalı cihazı alacak kaç kişi var? Üstelik Xbox oyunları PS5'e geliyor.
Şöyle de düşünebilir aynı paraya ps5 ve series s alacak ise oyun fiyatı için hd çözünürlükte oynadıktan sonra pek bi önemi yok bide series s sadece cihaz yada cihaz+tek kol 7/8bin flndiye hatırlıyorum eskiden de pc almak yerine millet fp diye alırdı şimdi aynı paraya 4060 lı sistem alıyorsun baya saçmalandı

Gamepass olayı PS'te de var. Playstation Plus diye geçiyor. Ayrıca Gamepass'e göre daha güzel oyunlar var bence. GOW Serisi tek başına yeter zaten. Bence PS5 Dijital sürüm tercih et.

Geri