Win11 mavi ekran hatasi ve Minidump dosyaları

İyi geceler dostlar, mavi ekran alıyorum ve sürekli değil 2 günde 1 oluyor. Minidump dosyalarını kontrol edebilir misiniz size zahmet?
https://www.mediafire.com/file/nf49wnv2o6lb4qx/ew.rar/file
RAM'leri A1 ve A2 olarak mı taktın? Minidumpta öyle görünüyor çünkü. A2'deki RAM'i B2'ye tak bakalım. Ondan sonra BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık. Ondan sonra tekrardan BIOS'a girip XMP'yi aktif et. Ondan sonra kaydedip çık. Bak bakalım mavi ekran devam edecek mi?

RAM'leri A1 ve A2 olarak mı taktın? Minidumpta öyle görünüyor çünkü. A2'deki RAM'i B2'ye tak bakalım. Ondan sonra BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık. Ondan sonra tekrardan BIOS'a girip XMP'yi aktif et. Ondan sonra kaydedip çık. Bak bakalım mavi ekran devam edecek mi?
Biosu sıfırladim dün, Windows pini silindi zor girdim pcye
1. ve 2. slotlarda takili Ramler Lexar 2x8 gb. Anakartin 3. ve 4. ram slotlari bozuktu.
Denedim 3. ve 4. slotlari çalişmiyor A1 ve A2de kullanmam şart başka yolu yokmu yine mavi ekran gelicek mi?

Son düzenleme:
Biosu sıfırladim dün, Windows pini silindi zor girdim pcye
1. ve 2. slotlarda takili Ramler Lexar 2x8 gb. Anakartin 3. ve 4. ram slotlari bozuktu.
Denedim 3. ve 4. slotlari çalişmiyor A1 ve A2de kullanmam şart başka yolu yokmu yine mavi ekran gelicek mi?
Bozuk olduğuna %100 emin misin?

Bozuk olduğuna %100 emin misin?
Reis ben -Asus Rog Strix b660-f- anakarti alirken 3. ve 4. slotlarin calismadigini bilerek almiştim, B1 ve B2 ye takinca pc acilmiyor, sanirim arizali bu slotlar, bilgim yok bu konuda, saticida bilmiyor. A1 ve A2 takinca aciliyor pc, olmassa Win10'da deneriz Ramleri Memory Diagnostic toolla tarattim sorun cikmadi. Sistemde Kasma donma yok arada böyle mavi ekran geliyor.

Son düzenleme:
Reis ben -Asus Rog Strix b660-f- anakarti alirken 3. ve 4. slotlarin calismadigini bilerek almiştim, B1 ve B2 ye takinca pc acilmiyor, sanirim arizali bu slotlar, bilgim yok bu konuda, saticida bilmiyor. A1 ve A2 takinca aciliyor pc, olmassa Win10'da deneriz Ramleri Memory Diagnostic toolla tarattim sorun cikmadi. Sistemde Kasma donma yok arada böyle mavi ekran geliyor.
Bu dediğim şekilde BIOS'u sıfırla. A2 ve B2 olarak takıp tekrardan bir dene bakalım.
Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. RAM'leri çıkardıktan sonra anakartın arka tarafından 6 numaralı tuşa 5-10 saniye bas. Ondan sonra RAM'leri A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olacak şekilde geri takıp sistemi çalıştır bakalım.
1751341174257.webp

Geri