❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Yerel dediği Çin'deki gümrüktür.
(yerel gümrükler ithal mallar) bizim gümrükten bahsediyor ve bu olay epomakere ulaştıysa çok şikayet gelmiş birilerini rahatsız etmiş o yüzden gümrükte olan ürünler şuan riskte 3. siparişi iptal talebi oluşturdum o yanmasa bari

The long man vergi alamayınca üzülmüş

(yerel gümrükler ithal mallar) bizim gümrükten bahsediyor ve bu olay epomakere ulaştıysa çok şikayet gelmiş birilerini rahatsız etmiş o yüzden gümrükte olan ürünler şuan riskte 3. siparişi iptal talebi oluşturdum o yanmasa bari
bi tane sea salt alayım dedim iptal ediyorum ben de şimdi illa yanwen diyorlar

16sında bir kulaklık siparişi geçtik, 23ünden beri gümrük işlemi bekliyor, sonradan gümrüğe giren klavyeler geçti, bizim günahımız ne hadi ya

bunu nasıl öğrendin hocam? herhangi bir kargo mesajı felan almadım. 23ünden beri gümrük işlemleri bekliyor benim aldığım bir üründe.
yanlış alarm haberim olmayan bir kargoymuş o gelen bende klavye sanmıştım :(

bayağı takıldık gümrükte ciddi sıkıntı var demekki

Benimkide burada kaldı. benide salsınlar pls.
Aga sorun çıkar mı gümrükten dönme falan niye bu kadar uzun sürüyor benim ki daha yolun başında korkuyorum bir şey olacak diye.

Galiba benim de. 25inden beri gümrükte
Sanırım hepimizin ki 25'i girmiş ve bekletiyorlar başka bir açıklaması yok gibi nolacak böyle şimdi öğlen oldu ve kimsenin kargosu salınmadı yavaş yavaş geçiriyorlar desek verilmeye başlardı ama kimse de tık yok

Arkadaşlar iade etmesem şansı yok mu hiç denesem şansımı vergi çıkacaksa 700 tl civarı öderim.

Arkadaşlar iade etmesem şansı yok mu hiç denesem şansımı vergi çıkacaksa 700 tl civarı öderim.
2 bin küsüre gelir eğer gerçek fiyatına bakarlarsa ordan da kalabilir risk değmez kısacası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,243
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514
Geri