9k ile ne iş yapılır

muh@mm3t

80+
Reaksiyon skoru
3
Elimde sıcak 9k var bunu yemek yerine değerlendirmek istiyorum çok düşündüm ama aklıma bişey gelmedi sizden fikirlerinizi almak istiyorum not:(borsa ve kripto hariç)

En fazla 2.el ekran kartı / işlemci / anakart al-sat yapabilirsin. ben yerinde olsam online kurs alırdım. yapabileceğin en iyi yatırım kendine yaptığındır.

Elimde sıcak 9k var bunu yemek yerine değerlendirmek istiyorum çok düşündüm ama aklıma bişey gelmedi sizden fikirlerinizi almak istiyorum not:(borsa ve kripto hariç)
hisse alıp kenara yatırabilirsin zamanla kar bırakabilir veya çeyrek + gram altında olabilir

En fazla 2.el ekran kartı / işlemci / anakart al-sat yapabilirsin. ben yerinde olsam online kurs alırdım. yapabileceğin en iyi yatırım kendine yaptığındır.
Ortalama bir insan,bir işle aktif olarak uğraşmayan birinde gelişimsel olarak hangi kursları önerirsin?

anca su alıp satabilirsin o parayla şakasız tatil bölgesinde filansan ikiye üçe katlarsın.

Altın yapıştır.

Ortalama bir insan,bir işle aktif olarak uğraşmayan birinde gelişimsel olarak hangi kursları önerirsin?
ingilizce kursları öneririm. bana kalırsa günümüzde bir insanın yapabileceği en büyük gelişim dil öğrenmek. bir araştırma yapmak istediğinde kaynakların %90ı ingilizce oluyor ve araştırma yaparken türkçe kaynaklara bağımlı olmamak kadar özgür bir şey olamaz.

Altın yapıştır.
2 gram geliyor sadece bu parayla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul merterden kıyafet toptancılarından 10 seri kıyafet alıp shopier üzerinden satışa koysam Instagram tiktoktan da trafik çeksem getirisi olur mu

İstanbul merterden kıyafet toptancılarından 10 seri kıyafet alıp shopier üzerinden satışa koysam Instagram tiktoktan da trafik çeksem getirisi olur mu

Çeyrek al mis gibi. Ucuza mal alıp milleti kazıklayacağına en mantıklısı o.

bu sermayle ile girilecek iş olduğunu düşünmüyorum. ayrıca o reklamı yapmak da emek ve zaman ister.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,820
Üyeler
186,674
Son üye
ardagozde
Geri