Calidelly
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Arkadaşlar, bende şuan logitech g213 klavye var ama beni hiç tatmin etmiyor, normal günlük kullanımda sıkıntı yok ama oyunlarda mmo, gunz,dota, ultima online gibi oyunlarda aynı anda tuş kullanımlarında beni çok fazla kitliyor. Zamanın da araştırmıştım ghosting, tuş trigger bilmem ne ile ilgili olduğunu falan öğrenmiştim. Yurtdışında "wooting 60HE+" çok kullanılıyor bu gibi sorunları yaşamamak için sanırım gunz oyununda profesyonel oynayan çoğu adamda bundan var klavye konusunda biraz özürlüyümdür ama bilgili kişiler öneri için yardımcı olursa sevinirim, bütçe sınırı koymayacağım türkiyede hemen bulabileceğim bir klavye istiyorum.
Numlock tuşlarının olduğu bir klavye olursa sevinirim diğer klavyelere zerre alışabileceğimi sanmıyorum ve numlock tuşlarını çoğunlukla kullanıyorum. "Ultima online, Dota vs" gibi oyunlarda işime yarıyor.
Numlock tuşlarının olduğu bir klavye olursa sevinirim diğer klavyelere zerre alışabileceğimi sanmıyorum ve numlock tuşlarını çoğunlukla kullanıyorum. "Ultima online, Dota vs" gibi oyunlarda işime yarıyor.