Klavye önerisi önemli.

mchose g98
Razer BW3 TKL
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA

Razer'ı eliyoruz sanırım ve geriye kalan 2 tane kalıyor. Benim kafamı karıştırdınız bak. :confused:

AGHahhahahahaha çok iyi çözümmüş cidden kahkaha attım. Peki numpad olayını nasıl çözdün alışmak nasıl bir süreçti :D
Zaten numpad kullanmıyodum çok fazla bir süre sonra numpad'siz takılmaya alıştım. İhtiyacım olursa ayrıca numpad alırım diyodum ama hiç ihtiyacım da olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok Razer alınmaz. Adamlar 3000'e membran klavye satıyo hala.

Zaten numpad kullanmıyodum çok fazla bir süre sonra numpad'siz takılmaya alıştım. İhtiyacım olursa ayrıca numpad alırım diyodum ama hiç ihtiyacım da olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok Razer alınmaz. Adamlar 3000'e membran klavye satıyo hala.
Diğer paylaşılan MCHOSE G98 PRO Full klavye ile AKKO arasında ki fark nedir ?

Genel olarak daha kaliteli. Mesela Akko olanın kasa aliminyum + olarak bataryası da daha büyük Mchose olana göre.
Onun dışında teknik özellik olarak bir fark var mı ? Kablosuz kullanma durumum çok olacağını sanmıyorum, eğer olurda bir gecikme yaşama durumundan dolayı birde aliminyum olması da ne kadar bir avantaj onu da merak ettim :D

Klavye'yi almaya elim gidiyor ama tam olanını görünce bir duruyorum sorun yaşarmıyım tereddütü var şuan haha sinir oldum kendime.

Kral, ses yalıtımsız klavye almanı önermem. Bu tarz klavyeler artık eskidi sayılır. Yeni nesil modellerde ses yalıtımı ve hotswap özelliği neredeyse standart hale geldi. Eğer numpadli bir model istersen Ajazz AK980, Aula F99, Aula F98 Pro, RK S98 veya Akko 5098B'yi öneririm. %75 boyutlu bir klavye tercih edersen, yanına harici numpad de alabilirsin. Satın almadan önce klavyenin sesini YTden dinlersen iyi olur.

Arkadaşlar, bende şuan logitech g213 klavye var ama beni hiç tatmin etmiyor, normal günlük kullanımda sıkıntı yok ama oyunlarda mmo, gunz,dota, ultima online gibi oyunlarda aynı anda tuş kullanımlarında beni çok fazla kitliyor. Zamanın da araştırmıştım ghosting, tuş trigger bilmem ne ile ilgili olduğunu falan öğrenmiştim. Yurtdışında "wooting 60HE+" çok kullanılıyor bu gibi sorunları yaşamamak için sanırım gunz oyununda profesyonel oynayan çoğu adamda bundan var klavye konusunda biraz özürlüyümdür ama bilgili kişiler öneri için yardımcı olursa sevinirim, bütçe sınırı koymayacağım türkiyede hemen bulabileceğim bir klavye istiyorum.

Numlock tuşlarının olduğu bir klavye olursa sevinirim diğer klavyelere zerre alışabileceğimi sanmıyorum ve numlock tuşlarını çoğunlukla kullanıyorum. "Ultima online, Dota vs" gibi oyunlarda işime yarıyor.
Kral gecikme o bu olmasın diyorsan rapid trigger,snap tap,manyetik switchli bir şey lazım ama numpad istediğin için bunları elemek zorunda kalıyoruz. birinden birini ele ki ona göre önerelim.

%75 şart mı oldu diyorsunuz, peki sizlerin bir önerisi var mı böyle sorunsuz kullanabileceğim, alışma konusundada cidden çok şüpheliyim hayırlısı, önerilerinizi alabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,201
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri