Klavye önerisi önemli.

%75 şart mı oldu diyorsunuz, peki sizlerin bir önerisi var mı böyle sorunsuz kullanabileceğim, alışma konusundada cidden çok şüpheliyim hayırlısı, önerilerinizi alabilirim.
O zaman 75%'lik al, numpadi ayrı alırsın. Knob ya da ekran istiyor musun?

m1 v5 + kablosuz numpad almıştım numpade dokunmadım daha

Klavye için ne diyorsun :unsure:
knob önemliyse al değilse ve bütçe çıkarsa mchose gx87 max daha çok hoşuma gitmişti bana gelen ürünün usb kısmı sıkıntılıydı değişim isteyecektim m1 v5 3700e düşünce aralarında 1k fiyat farkı vardı o yüzden m1 v5 aldım gx87 max iade etme kararı aldım

knob önemliyse al değilse ve bütçe çıkarsa mchose gx87 max daha çok hoşuma gitmişti bana gelen ürünün usb kısmı sıkıntılıydı değişim isteyecektim m1 v5 3700e düşünce aralarında 1k fiyat farkı vardı o yüzden m1 v5 aldım gx87 max iade etme kararı aldım
m1 v5 kullanıyorsun sanırım şuan ne kadardır kullanıyorsun ve memnun musun? Tuş algılaması vs. nasıl.

m1 v5 kullanıyorsun sanırım şuan ne kadardır kullanıyorsun ve memnun musun? Tuş algılaması vs. nasıl.
memnunum 3-4 aydır kullanıyorum tuş algılaması gayet iyi gecikme vs. yok kablolu/kablosuz switchleri keycapleri komple değiştirdim çok iyi oldu

memnunum 3-4 aydır kullanıyorum tuş algılaması gayet iyi gecikme vs. yok kablolu/kablosuz switchleri keycapleri komple değiştirdim çok iyi oldu
Komple değiştirdim derken ne ile değiştirdin? Görsel, link atabilir misin?

Ben e-yooso z94 almıştım. Memnunum, tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ben e-yooso z94 almıştım. Memnunum, tavsiye ederim
Mor mor güzelmiş ama m1 v5 almayı düşünüyor gibiyim bilemedim, daha iyi bir öneri gelirse tabi ki bakacağım kartın ekstresinin kesilmesini bekliyorum öneride bulunacak arkadaşlar 1-2 gün daha buralardayım :D

Profilimde var switch ve keycap değişimi
Oha klavye rengarenk olmuş ama switchleri ne ile değiştirdin neden değiştirdin ve keycap güzelmiş :D Switchleri değiştirme sebebin ne acaba orjinal switchleri güzel değil mi?

Oha klavye rengarenk olmuş ama switchleri ne ile değiştirdin neden değiştirdin ve keycap güzelmiş :D Switchleri değiştirme sebebin ne acaba orjinal switchleri güzel değil mi?
light diffuserli switchlerle karışık yapmayı tercih ettim hem her basışta farklı ses hem de parlaklığı ciddi arttırıyor keycapte şekilli olduğu için tercih ettim

Geri