Calidelly
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Numpad işine sonra bakacağım o zaman, bana ciddi anlamda al bunu sıfır sıkıntı diyeceğin klavyeyi öner bakacağım. Numpad'ide sonra alabilirim dediğin gibi belki daha iyi olur.Belirli bir bütçenin üstünde full boyut klavye bulamazsın kaliteli. Bulursun da yani 3000TL'ye alacağın kaliteyi Asus veya Corsair gibi markaya verip aynı kaliteyi 5000-6000'e alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harici Numpad daha konforlu olur. Oynarken yanına alırsın kullanmadığın zamanda kenara koyarsın. İstediğin gibi haraket ettirme imkanın olur. Masada fare için daha fazla yer kalır falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Darmoshark Top75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu arada ben basma mesafesi ayarlanabilir bir klavye istiyorum diyorsan illa bunu alabilirsin. Manyetik bir klavye mi mekanik bir klavye mi alayım karar veremedim diyorsan ayrıca bir konu aç durumu anlat illa yardımcı olan olacaktır.