ayaklar sanki allaha emanet gibi hocam stand zorunlu olur mu?Ürün güzel.
ayaklar sanki allaha emanet gibi hocam stand zorunlu olur mu?Ürün güzel.
Türkiye'ye İndex getiriyor ve satıcı Hepsiburada olduğu için ölü piksel vb. durumlarında iade veya değişim için sıkıntı çıkarmaz.garantisi vs varmı
anladım teşekkürlerTürkiye'ye İndex getiriyor ve satıcı Hepsiburada olduğu için ölü piksel vb. durumlarında iade veya değişim için sıkıntı çıkarmaz.
Değmez hocam 240 altına geçmenin anlamı yok 144 varsaMSI Optix G241 monitörüm ile değiştirmeye değer mi hocam? ms süresi olarak fark eder miyim onu düşünüyorum fps oyun fazlaca oynuyorum.
Yok değil gayet sağlam tasarımı biraz farklı ama sallanma fln yokayaklar sanki allaha emanet gibi hocam stand zorunlu olur mu?
Aynı fiyat bandında bahsettiğin markaların daha iyi veya buna eşit modelleri yok. Senin bir üstündeki troll dünden beri ağlıyor, bu konuya da damlamış.Yani şimdi ne ASUS, ne MSI ne de AOC bundan daha iyi değil mi?
tabii ki monitör bir dünya markası. abdullah bey video cekmeden zaten forumda kulaktan kulağa yayılmıştı.. ve sıkı dur en can alıcı noktasıda kan kırmızı rengini cok net göstermesi.Yani şimdi ne ASUS, ne MSI ne de AOC bundan daha iyi değil mi?
Bu fiyat bandında resmen rakipsiz monitör. KTC, Asus ve MSI'dan daha iyi bir marka demiyoruz. Sadece bu monitörü o markaların bu fiyat bandında ki monitörlerinden daha iyi. Biz bunu diyince KTC dünyanın en iyi markası MSI ve Asus'tan daha iyi dediğimizi sananlar var.Yani şimdi ne ASUS, ne MSI ne de AOC bundan daha iyi değil mi?
Bu monitörle kapışan en ucuz ASUS monitör dersek hangi model ve fiyat nereye kadar çıkıyor?Aynı fiyat bandında bahsettiğin markaların daha iyi veya buna eşit modelleri yok. Senin bir üstündeki troll dünden beri ağlıyor, bu konuya da damlamış.