Bu parçaları alacağım iyi kötü yorumunuz nedir?

anakart aynı fiyata x870e si var ona bakabilrisinz
kulaklık pahalı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte aradığım yorum teşekkür ederim

kulaklık pahalı

Kulaklık için benim evim küçük ve çok çoluk çocuk geliyor ançli bir model tercih etmek istedim o yüzden

kulaklık pahalı

Aradığım yorumlar bunlar teşekkür ederim hocam

Kulaklık için benim evim küçük ve çok çoluk çocuk geliyor ançli bir model tercih etmek istedim o yüzden

Aradığım yorumlar bunlar teşekkür ederim hocam
ben biraz eski kafalıyım kulaklıga 7k çok fazla geldi gözüme o yüzden önerdim klavyede aynı şekilde çok fayiş geldi gözüme fiyatı

Doğru düzgün sorduğumuz şeye cevap ver alınmayacak anakartı öneriyorsun 2dk açıp bu çocuk neye dayanarak silver üyelik yapmış desen baksan beyaz sistem rehberim bile var hala cl32 (büyük ihtimalle micron) kötü Ram öneriyorsun ve ego yapma diyorsun ne önerdiğini bil önce beyaz sistem sormadım ona rağmen parçaları downgrade edip birde çok büyük iş yapmış gibi konuşuyorsun

Senin gibi küçük beyinlilere az bile söylüyorum

@shankar1 @jombo @K1dot
her yorumun ayrı güldürüyor
1. olarak ben senin niye profiline bakayım
2. olarak cl32 olma sebebinin 6400mhz olduğundan anlamak zor olmamalı ama senin için zor olabilir ''büyük beyinli''
3. olarak çipi sk hynix a-die klevv ile aynı kasanın daha güzel olmasından dolayı beyaza yönelme açısından beyaz ram seçtim
4. olarak benim en büyük hatam olan senin cebini düşünmek madem para sıkıntın yok daha önce sistem toplamışsın piyasa belli yardıma ihtiyacın yoktu hiçbir şey yazmadan bütçe sıkıntım yok parçalarını şunun için alıyorum diye belirtmemişsin ben orada tavsiyemi yazınca hemen bana saldırıyorsun kendini açıklamak yerine sen yazmazsan nereden bilebilirim 2 türlü de çalışacak birinde cebinden daha fazla para çıkmış olacak cevap yazmayayım diyorum sürekli kışkırtıp duruyorsun ban yememek için sana engel atacağım
5. olarak gen5 ssd konusunda cevabımı yazıp bitireyim render alan veya video içerik üreticileri için önemli oyunda gen3 bile farkını hissettirmez ama konu ''iş''

ben biraz eski kafalıyım kulaklıga 7k çok fazla geldi gözüme o yüzden önerdim klavyede aynı şekilde çok fayiş geldi gözüme fiyatı
Bende öyle düşünüyordumda ev küçük hem mikrofon kaliteli olsada en ufak ses gidiyor karşıya can sıkıyor bazen konuşmak istemiyorsun

her yorumun ayrı güldürüyor
1. olarak ben senin niye profiline bakayım
2. olarak cl32 olma sebebinin 6400mhz olduğundan anlamak zor olmamalı ama senin için zor olabilir ''büyük beyinli''
3. olarak çipi sk hynix a-die klevv ile aynı kasanın daha güzel olmasından dolayı beyaza yönelme açısından beyaz ram seçtim
4. olarak benim en büyük hatam olan senin cebini düşünmek madem para sıkıntın yok daha önce sistem toplamışsın piyasa belli yardıma ihtiyacın yoktu hiçbir şey yazmadan bütçe sıkıntım yok parçalarını şunun için alıyorum diye belirtmemişsin ben orada tavsiyemi yazınca hemen bana saldırıyorsun kendini açıklamak yerine sen yazmazsan nereden bilebilirim 2 türlü de çalışacak birinde cebinden daha fazla para çıkmış olacak cevap yazmayayım diyorum sürekli kışkırtıp duruyorsun ban yememek için sana engel atacağım
5. olarak gen5 ssd konusunda cevabımı yazıp bitireyim render alan veya video içerik üreticileri için önemli oyunda gen3 bile farkını hissettirmez ama konu ''iş''
Okumadım ama haklısındır 👍

Son düzenleme:
Bende öyle düşünüyordumda ev küçük hem mikrofon kaliteli olsada en ufak ses gidiyor karşıya can sıkıyor bazen konuşmak istemiyorsun

Okumadım ama haklısındır 👍
aslında şeyler var apple ın airpodsları var son nesil gürültü engelliyisi de var blutot ile baglanıyor onlarada bakabilrisin tem telefonda kullanırsın hem pc de estetik olur

aslında şeyler var aplle ın airpodsları var son nesil gürültü engelliyisi de var blutot ile baglanıyor onlarada bakabilrisin tem telefonda kullanırsın hem pc de estetik olur
Hocam onlar benim kulağımda yara yapıyor ya kullanamıyorum

Hocam her şey güzel de kasa olmamış be:(
Begendiysen al da bence yakışmamış böyle bi sisteme

Yerim yok hocam fazla uzun profil kasalar tercih etmem gerekiyor
Hocam maximum uzunluk genişlik yükseklik ölçülerini atabilir misiniz ? Ona göre öneri yapmaya çalışayım . Attığınız kasa bana biraz garip geldi .

bunları düşündüm şuan ekran kartı ve güç kaynağı elimde mevcut hali hazırda o yüzden paylaşmadım onları

Bu parçalarda elimde mevcut sizce nasıllar
Corsair rm750e

Sapphire Pure 7800xt

Baktım şöyle bir o fiyata frezer 3 pro
alırsın alma o soğutucuyu

Anakartin gereksiz ne amaçla kullancan sen kanka profesyonel olarak mi

İşlemci 9800x3d çok iyi

Kasa olarak masada yerim yok felan demissin direk tower alsana illa akvaryum mu lazım

Hocam maximum uzunluk genişlik yükseklik ölçülerini atabilir misiniz ? Ona göre öneri yapmaya çalışayım . Attığınız kasa bana biraz garip geldi .
120x55 lik kasa ama 27inç lg ultra gear gelecek ve yanına kasayı koymayı düşünüyorum

İşlemci 9800x3d çok iyi

Kasa olarak masada yerim yok felan demissin direk tower alsana illa akvaryum mu lazım
Video vs çekeceğim render alacağım iş amaçlı kullanacağım ve (gigabyte aorus serisini seviyorum bu yüzden bunu alacağım)

İşlemci 9800x3d çok iyi

akvaryum olsun biraz estetikte istiyorum

İşlemci 9800x3d çok iyi

Birde freezer 3 istemiyorum ya çok kötü durıyor işlemci soğutucu yeri dediğim gibi biraz estetik istiyorum

Son düzenleme:
Geri