yani kulandigim icin 47 57 ms arasi tahminim guzel deger hissedilmez valo filan atiliyoYerine göre 40-60-80-100 şeklinde olabilir gibi.
Diğer modellerde oyun modunu açınca 150-200 ms gecikme olsa bile pek hissettirmiyor, bunda illa ki iyi olur.yani kulandigim icin 47 57 ms arasi tahminim guzel deger hissedilmez valo filan atiliyo
bende akcaktimda amd.. benimSoğutma güzelmiş 6 tane bakır borusu var ama sadece intel için olması iyi olmamış.
Bu fiyata çok iyiymiş de işte amd için ayrı parça alınsa takılabilir mi acababende akcaktimda amd.. benim
cevap verebilecek var mıBendeki polosmart pgm10 kulaklığın pedleri mahvoldu buna geçilir mi
Hangisinecevap verebilecek var mı
kulaklığa h2040dHangisine
benim pgm10 kulaklığın pedleri mahvoldu derisi tamamen çıktı kulağıma yapışmaya başladı deri parçalarıHangisine
bilemiyirunBu fiyata çok iyiymiş de işte amd için ayrı parça alınsa takılabilir mi acaba
Hocam pgm10 iyi bir kulaklıksa pedlerini de değiştirebilirsiniz tabi çıkarılıyorsa onun harici h2040d de eh işte o fiyat bandında üzmez herhalde.kulaklığa h2040d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim pgm10 kulaklığın pedleri mahvoldu derisi tamamen çıktı kulağıma yapışmaya başladı deri parçaları
incelemesi gelcek bakalim .dbilemiyirun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@MoonWalk konuya bununda linkini eklesene güzel ürün
![]()
Hakii Mix-V Akıllı Kafa Bandı Kulaklık Bluetooth V5.3
22mm Gelişmiş Speaker IPX5 Sertifikası 8 Saat Tek Kullanım Süresi ATS3019E Çip 90gram Toplam Ağırlık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr