Panel üreticileri genelleme yapılacak markalar değiller. En sık kullanılan ve büyük panel üreticileri boe, samsung, lg, tcl, auo, panda vb markalar.En kaliteli rakipsiz panel üreticisi kime ait? Samsung değil mi?
lg nin oyun modları daha iyi..LG 24GN65R-B ile yenileme hızı hariç büyük farkı var mı?
Aldınız mı. Nasıl renkleri görüntüsü?Başlıkta 200hz yazıyor ama 180hz?
Overclock özelliği varBaşlıkta 200hz yazıyor ama 180hz?
Aksine ürünü takipçilerimden gördüm, hepimiz birbirimizden bir şeyler öğrenebiliriz. Ben de onların merakını gidermek adına inceleme yaptım. Ben onlardan markayı öğrendim onlar da benden nasıl bir performansı olduğunu öğrendi ama senin gibi kibir, ego yapıp üzerine bir de menfaatimizi düşünseydik hiçbirimiz bir şey öğrenemezdik.dünyanın en iyi markası bende almak istiyorum. abdullah bey video cekmeden önce bu markayı uzun uzun konustuk cafede, fakat oda nesiydi abdullah bey sanki içimizi okudu bu büyük ve dünya devi markaının videosunu cekti. ktc gibi dünya markası varken baska marka alınmaz benden demesi. monitörün en can alıcı noktası kan kırmızı rengini göstermesi.. msi ve asus artık size ekmek yok cünkü dünyanın en iyi markası bu. ve ben bu monitörü satana kadar dünyanın en iyi markası olacak, neden cünkü ben aldım. kimse kıyaslama yapmasın saygılar.
Aksine ürünü takipçilerimden gördüm, hepimiz birbirimizden bir şeyler öğrenebiliriz. Ben de onların merakını gidermek adına inceleme yaptım. Ben onlardan markayı öğrendim onlar da benden nasıl bir performansı olduğunu öğrendi ama senin gibi kibir, ego yapıp üzerine bir de menfaatimizi düşünseydik hiçbirimiz bir şey öğrenemezdik.
Hocam monitörü aldım geldi test ettim. 2 farklı makinede denememe rağmen overclock özelliği açıkken 200 hz'i göremedim. 2 makinede de dahili grafik biriminden aldım görüntüyü. Var mı bir bilginiz? @Abdullah HacıgülOverclock özelliği var
%70 çok düşük bir DCI-P3 sunuyor.Bu monitör de ilginç fiyatı bu monitöre yakın 0.5ms oldugunu beyan etmiş ve markanın daha önce bir ürünün incelemiştin, belki yardımcı olabilirler.![]()
Fazeon X24F200 23.8" 200 Hz 0.5 Ms Fast IPS FHD RGB Gaming Monitor Fiyatları ve Özellikleri
Fazeon X24F200 23.8www.n11.com
Hd Graphics falansa belki desteklemiyordurHocam monitörü aldım geldi test ettim. 2 farklı makinede denememe rağmen overclock özelliği açıkken 200 hz'i göremedim. 2 makinede de dahili grafik biriminden aldım görüntüyü. Var mı bir bilginiz? @Abdullah Hacıgül
UHD 770 bile en fazla 144 hz destekliyor. Kabloya göre de değişiyorHd Graphics falansa belki desteklemiyordur
Hocam monitörü aldım geldi test ettim. 2 farklı makinede denememe rağmen overclock özelliği açıkken 200 hz'i göremedim. 2 makinede de dahili grafik biriminden aldım görüntüyü. Var mı bir bilginiz? @Abdullah Hacıgül