🔥İndirim KTC H25T7 200 Hz (O.C) Stokta 🔥🔥 3.808 TL

Pazarlama topiclerinden biri daha açılmış. 50TL oynasın bir tane daha lütfen. :cool:
 
En kaliteli rakipsiz panel üreticisi kime ait? Samsung değil mi?
Panel üreticileri genelleme yapılacak markalar değiller. En sık kullanılan ve büyük panel üreticileri boe, samsung, lg, tcl, auo, panda vb markalar.

Her markanın giriş, giriş-orta, orta, orta-üst ve üst seviye çeşit çeşit paneli var. Haliyle bu kısımlara takılmamak lazım.

Ama kaliteli monitörlerde genelde boe panel görüyorum ben.
 
hocam nb f80 ile pivot şekilde kullanabilir miyim ikinci ekran olarak düşünüyorum
 
dünyanın en iyi markası bende almak istiyorum. abdullah bey video cekmeden önce bu markayı uzun uzun konustuk cafede, fakat oda nesiydi abdullah bey sanki içimizi okudu bu büyük ve dünya devi markaının videosunu cekti. ktc gibi dünya markası varken baska marka alınmaz benden demesi. monitörün en can alıcı noktası kan kırmızı rengini göstermesi.. msi ve asus artık size ekmek yok cünkü dünyanın en iyi markası bu. ve ben bu monitörü satana kadar dünyanın en iyi markası olacak, neden cünkü ben aldım. kimse kıyaslama yapmasın saygılar.
Aksine ürünü takipçilerimden gördüm, hepimiz birbirimizden bir şeyler öğrenebiliriz. Ben de onların merakını gidermek adına inceleme yaptım. Ben onlardan markayı öğrendim onlar da benden nasıl bir performansı olduğunu öğrendi ama senin gibi kibir, ego yapıp üzerine bir de menfaatimizi düşünseydik hiçbirimiz bir şey öğrenemezdik.
 
Aksine ürünü takipçilerimden gördüm, hepimiz birbirimizden bir şeyler öğrenebiliriz. Ben de onların merakını gidermek adına inceleme yaptım. Ben onlardan markayı öğrendim onlar da benden nasıl bir performansı olduğunu öğrendi ama senin gibi kibir, ego yapıp üzerine bir de menfaatimizi düşünseydik hiçbirimiz bir şey öğrenemezdik.
Bu monitör de ilginç fiyatı bu monitöre yakın 0.5ms oldugunu beyan etmiş ve markanın daha önce bir ürünün incelemiştin, belki yardımcı olabilirler.
 
Hd Graphics falansa belki desteklemiyordur
UHD 770 bile en fazla 144 hz destekliyor. Kabloya göre de değişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam monitörü aldım geldi test ettim. 2 farklı makinede denememe rağmen overclock özelliği açıkken 200 hz'i göremedim. 2 makinede de dahili grafik biriminden aldım görüntüyü. Var mı bir bilginiz? @Abdullah Hacıgül
 
Geri
Top