8K Wireless Kulaklık önerisi

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi ikinci el veya sıfır HyperX serisi harici kulaklık arıyorum şuan güncel olarak Cloud III kullanıyorum lakin yetersiz yerine daha iyi bir kulaklık arıyorum sıfır da alabilirim ikinci el temiz de alabilirim önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.

Bu kulaklık bahsedildiği kadar iyi mi hocam gerçekten bir fark yaratıyor mu yani?

Bu kulaklık bahsedildiği kadar iyi mi hocam gerçekten bir fark yaratıyor mu yani?
Valla forumda oldukça atıldı beğenenleri de var ama bana fiyatı halen çok yüksek geliyor

otomatik EQ zaten yazılım veya tuşla değişiyor.

HS80 MAX ve Nova 7'den artısı nedir hocam?
Nova 7 ve cloud 3 wireless sahibiyim.cloud 3 konfor olarak fersah fersah önde.Nova 7 de çok ağır değil ama mühendislik hatası var sanırım kafaya çok baskı yapıyor.HS80 nin teknik verileri hakkında yorum yapamam ama beton gibi kulaklık 1 saat kullanıp iade çaktım.Daha önce kullandığım tüm kulaklıklar hakkında şahsi görüşümü yazmıştım.Bulursam atarım.

Nova 7 ve cloud 3 wireless sahibiyim.cloud 3 konfor olarak fersah fersah önde.Nova 7 de çok ağır değil ama mühendislik hatası var sanırım kafaya çok baskı yapıyor.HS80 nin teknik verileri hakkında yorum yapamam ama beton gibi kulaklık 1 saat kullanıp iade çaktım.Daha önce kullandığım tüm kulaklıklar hakkında şahsi görüşümü yazmıştım.Bulursam atarım.
Yani hangisini alayım hocam :D

Mediamarkttan Ccloud III alırken, bununla arasında kalmıştım. Cloud III, Deri padler yüzünden ses yalıtımı açısından daha iyi olabilir. Çünkü bu HS80 Kumaş. Fakat kafa bandı olarak HS80 daha rahattır, yanlış hatırlamıyorsam otomatik ayarlanıyordu. Alıp deneyin, beğenmezseniz iade edebilirsiniz.

Evet biliyorum, kablosuz teknolojileri çok gelişti ama ben kablolu kadar az gecikme verebileceklerini düşünmüyorum, fps oyunlarını e-spor gibi seviyelerde oynuyorsanız, kablolu öneririm.

Yani hangisini alayım hocam :D
bende arctis 7+x var kulaklığın ses kalitesi ve mikrofon kalitesi eq ayarlarını yapınca muazzam bişey oluyor okadarda zor bir şey değil zaten hazır ayarlar var ve aşırı rahat bir kulaklık hiç sıkıntı çekmedim sadece mikrofon içerde olunca cızırtı yapıyor boşta olduğunda yapıyor dipses 0 zaten arkada bir ses oldumu cızırtı gidiyor

Geri