Samsung Galazy A56 İyi mi

Win7Multi

80+
Reaksiyon skoru
37
Bütçe
18
S10+ kullanıyorum. Ekran kırık, arka kapak çıkıyor, tuşları yok, bataryası az gidiyor, arka kapağı açıldığı için içide gitti. Kısacası hurda oldu. A56 benim için tavsiye eder misiniz? Kamerası vs. nasıldır? S10+ mı daha iyi A56 mi?
Bütçe: 17-18 bin.
Bide bize mağazada oppo reno 13 önerdiler o nasıl?

Son düzenleme:
S serisi tüm özelliklerin son derece iyi olduğu bir seri fakat S10 2019 model. A serisi ise düşük bütçe olarak geçer. A serisi almanı önermiyorum eğer yurtdışı cihaz alacaksan S22 Ultra veya S23 bulabilirsin server kayıtlı. https://nanoreview.net/en/phone-compare/samsung-galaxy-s10-plus-vs-samsung-galaxy-a55 Buda A55 vs S10+
yurtdışı ile uğraşamam kayıt ücreti falan
edit: server kayıtlı demişşin ama çok patam yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S serisi tüm özelliklerin son derece iyi olduğu bir seri fakat S10 2019 model. A serisi ise düşük bütçe olarak geçer. A serisi almanı önermiyorum eğer yurtdışı cihaz alacaksan S22 Ultra veya S23 bulabilirsin server kayıtlı. https://nanoreview.net/en/phone-compare/samsung-galaxy-s10-plus-vs-samsung-galaxy-a55 Buda A55 vs S10+
A56 Nasıl hocam?

Direkt olarak server kayıt atılmış cihaz bulup rahat rahat TR cihazı gibi kullanabilirsin sonradan para ödemene gerek yok

yurtdışı ile uğraşamam kayıt ücreti falan
edit: server kayıtlı demişşin ama çok patam yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A56 Nasıl hocam?
A56yada kötü diyemem ama performans ve kamera olarak S21e denk ( s21 %5 daha önde )

S10+ daha iyi. A55 bir tek güncellemede fark atıyor. 18 bine Honor 400 var

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
kiral kimle döğüştün öyle law sıfatın hali nedir hem bide niye yıkamadan düzeltmeden fotoğrafını çektin ** insan tamam kavga eder de niye eve gelip direkt foto çekip pp yapion hele bi sil düzenle utanmadan da gs forması giymişsin zaten tew tew tew

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,709
Üyeler
188,469
Son üye
Gixryhizn
Geri