benim ki sonradan bozuldu 3 pc'de denedim olmadı,supoorttan firmware reset istedim o da olmadı harici program kullandım firmware için o da olmadı en son değişim kararı aldım işte yarın banyoda duş aldırcam klavyeme öyle supportBeyler driver ve windows uyum sorunu vardır. O ekran herkeste bozuk olmaz. Yoksa niye satsınlar
Burda da paylaşsana izlemesi keyifli olur. Şaka bir yana kırın gençler bence en azından kurtarılacak parçaları kurtarır değerlendirirsiniz. 10 switch kırılsa sallıyorum kalannı kullanırsınız. Veya tuş takımı aynı şekilde. Daha şiddetli isterlerse napayım c4 mü döşiyim klavyeye diyin.benim ki sonradan bozuldu 3 pc'de denedim olmadı,supoorttan firmware reset istedim o da olmadı harici program kullandım firmware için o da olmadı en son değişim kararı aldım işte yarın banyoda duş aldırcam klavyeme öyle support
Yunexpresse bakmana gerek yok tracke bakıcaksın takip içinAlıntıyı görüntüle
yunexpres bende girmiyor sizde de mi öyle?
Yunexpresse bakmana gerek yok tracke bakıcaksın takip için
teşekkür ederimYunexpresse bakmana gerek yok tracke bakıcaksın takip için
gün7 beklemeye devam... temudaki ilk siparişimi hatırladım.15 gün gümrükte tatil yapmıştıGün 6 gümrükte beklemeye devamke
Alıntıyı görüntüle
Bende bundan 5-6 ay önce amazondan sipariş vermiştim hala yolda gözüküyor galiba denize düştü bir şey diyemiyolargün7 beklemeye devam... temudaki ilk siparişimi hatırladım.15 gün gümrükte tatil yapmıştı
Alıntıyı görüntüle
siz onu unutun hocam. 5-6 ayda dünya turu yapıyor bence. gelmez artıkBende bundan 5-6 ay önce amazondan sipariş vermiştim hala yolda gözüküyor galiba denize düştü bir şey diyemiyolar
Para iadesi yapıldı zaten de, hala yolda gözüküyorsiz onu unutun hocam. 5-6 ayda dünya turu yapıyor bence. gelmez artık![]()