İphone 16 pro max mi s25 ultra mı

Samet_33

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar iyi günler şuanda son 9 aydor kullanmış olduğum s24 ultra yd (kore) cihazım var s24 ultrada batarya ve grenli ekran sorunu yaşıyorum bataryası normal bir şekilde gün içinde çok fazla kullanmama rağmen normalden aşırı hızlı bitiyor ve kamera internet paylaşımı gibi durumlarda aşırı ısınıyor, kamerasından fotoğraf performansı olarak memnunum ancak video modunda zoom geçişeleri ve gece performansı cihazın hoşuma gitmiyor sizcr iphone 16 pro max e mi geçmeliyim s25 ultraya mı ?

S24 Ultra'dan 25 Ultra'ya geçişte tek fark kasa şekli kesinlikle, şu anki memnuniyet ve memnuniyetsizlikler birebir devam eder kasa dışında. Ben net şekilde 16 Pro Max derim, gece video ve video zoom sıkıntısı yok Samsung'a göre.

babuşum bak şimdi iphone dediğimiz ürünler özellikleri kameraları vs unutuldu artık insanlar o işletim sistemini ios'u bırakamıyor eline bi samsung al birde iphone al iphoneda böyle seri seri mükemmel her şey akıyor ama samsung da bi tuşa basıyorsun da o açılıyorda oradan kapatıyorsun vs vs eğer bunlar önemli değilse senin için saf performans olsun dersen kamera daha iyi olsun dersen artık zaten çok küçük bir samsung önde ancak ben olsam apple alırdım gerçekten yaşam kaliteni arttırıyor kullanırken kalite hissediyorsun

Bencede hocam iphone 16 pro max zoom geçişleri ve video performansı s24 ultraya göre çok daha fazla hoşuma gidiyor ve büyük ihtimalle iphıne 16 pro max alıcam alışmakta biraz zorlanabilirim gibi geliyor ama

Sizce yurt dışı ip16 prom mantıklı mı
S24 Ultra'dan 25 Ultra'ya geçişte tek fark kasa şekli kesinlikle, şu anki memnuniyet ve memnuniyetsizlikler birebir devam eder kasa dışında. Ben net şekilde 16 Pro Max derim, gece video ve video zoom sıkıntısı yok Samsung'a göre.
babuşum bak şimdi iphone dediğimiz ürünler özellikleri kameraları vs unutuldu artık insanlar o işletim sistemini ios'u bırakamıyor eline bi samsung al birde iphone al iphoneda böyle seri seri mükemmel her şey akıyor ama samsung da bi tuşa basıyorsun da o açılıyorda oradan kapatıyorsun vs vs eğer bunlar önemli değilse senin için saf performans olsun dersen kamera daha iyi olsun dersen artık zaten çok küçük bir samsung önde ancak ben olsam apple alırdım gerçekten yaşam kaliteni arttırıyor kullanırken kalite hissediyorsun

S25 Ultra

Ne kadar s25ultra demek istesemde 16 pro max zoom gerekli değilse sonuçta 2 side kayıt edilemiyor pasaport dışında ve 16 pm i satmak istersen çok rahat satarsın

Geri