Bilinen siteden st*am hesabı kiraladım 24 saat bekleyiniz hatası veriyor

WumSi

80+
Reaksiyon skoru
110
bilinen siteden st*am hesabı aldım 24 saat bekleyiniz hatası veriyor çözümünü bilen var mı 36 saat oldu oyun adı black myth wukong

yani 20 lira verdim çok önemli değil ( benim için ) ama durum bu mudur dolandırıldım mı hesapta adamlar oynuyor gözüküyor ama
Durum odur 20 liraysa hele içinde oyun varsa zaten imkan yok o paraya en kötü oyunlar kaç dolardan satılıyor bi bisküvü parası ama dikkatli ol bugün 20 lira yarına baya büyük paralarda olabilir hocam bilinen site demişsin bu arada bilinen neden böyle bir şey yapsın

yani 20 lira verdim çok önemli değil ( benim için ) ama durum bu mudur dolandırıldım mı hesapta adamlar oynuyor gözüküyor ama
SSini atar mısın hatanın?

20 liraya içinde wukong olan steam hesabı alıyorsun ve hesap gelmeyince buraya konu açıyorsun he? Vay anasını ya...

valla kapadım hesabı link çıkıyor ona tıklayınca 24 saat bekle diyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 liraya içinde wukong olan steam hesabı alıyorsun ve hesap gelmeyince buraya konu açıyorsun he? Vay anasını ya...
hee bi sıkıntın mı var bu konuyla alakalı

Durum odur 20 liraysa hele içinde oyun varsa zaten imkan yok o paraya en kötü oyunlar kaç dolardan satılıyor bi bisküvü parası ama dikkatli ol bugün 20 lira yarına baya büyük paralarda olabilir hocam bilinen site demişsin bu arada bilinen neden böyle bir şey yapsın
sen galiba konuya biraz uzaksın hocam teşekkür ederim değerli vaktin için

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-04 012605.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-04 012605.webp
    9.4 KB · Hit: 54
  • Ekran görüntüsü 2025-07-04 012619.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-04 012619.webp
    21.5 KB · Hit: 54
Son düzenleme:
Garip bişey değil knk oyunun ne olduğu farketmeksizin o tarz hesaplar 20 tlden satılıyor

Tek oyunlu oyunlar zaten 25 liradan falan satılıyor garip bir şey yok ki kaç kere aldım hiç sıkıntı çıkmadı 75 TL'ye 5 adet sağlam oyun aldım tıkır tıkır oynuyorum hocam

Tek oyunlu oyunlar zaten 25 liradan falan satılıyor garip bir şey yok ki kaç kere aldım hiç sıkıntı çıkmadı 75 TL'ye 5 adet sağlam oyun aldım tıkır tıkır oynuyorum hocam
Ben 10-15 kez kullandım çok güzel paylaşımlı hesap sistemi.

Ben 10-15 kez kullandım çok güzel paylaşımlı hesap sistemi.
Valla müthiş ne virüs riski var ne başka bir şey bitirene kadar oyna sonra arkadasina ver o oynasın nskdkfk
işte arkadaşlar bilmeden yorum yapmış wukong olmayınca expedition 33 ile değişebilir miyim dedim değiştirdi sağolsun 2 gündür oynuyorum sorunsuz ki öncden kaç tane oyun bitirdim böyle bütçe dostu bir yöntem. wukong sorununu çözemedim ama anlamadım adamda yardımcı olamadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,100
Son üye
ozantt
Geri