Kardeşime bu üründen + 2 plak hediye gelmişti , sesi idare eder fena değil ama apartman ortamında falansan yüksek seste etrafa rahatsızlık verebilir, retro pikap arıyorsan ses de retro olacak ona göre alMüzik dinlemeyi bayağı severim ama aynı zamanda dinlediğim şeyleri somut olarak da hissedebilmek de istiyorum. Bu nedenle plak çalar almaya karar verdim ancak bütçem çok düşük (4000), önerilerinizi bekliyorum.
hocam retro olmasını o kadar da istemiyorum aslında midex marka veya crown well marka hakkında ne düşünüyorsunuzKardeşime bu üründen + 2 plak hediye gelmişti , sesi idare eder fena değil ama apartman ortamında falansan yüksek seste etrafa rahatsızlık verebilir, retro pikap arıyorsan ses de retro olacak ona göre alAyrıca plak fiyatları bir tık tuzlu oluyor , biraz pahalı bir hobi.
![]()
Pikaplar hakkında pek bilgin yok hocam , dediğiniz markaları duymadım yorum yapmam doğru olmaz.hocam retro olmasını o kadar da istemiyorum aslında midex marka veya crown well marka hakkında ne düşünüyorsunuz
ayrıca bu üründen gelecek hediye plaklardan pek bi beklentim yok çünkü tarzıma uygun şeyler geleceğini pek düşünmüyorum