❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

order trackerda böyle yazıyor güvenesim geldi 12 gündür klavye bekliyorum :(

Ekler

• 1751621439556.webp
    1751621439556.webp
    25.6 KB · Hit: 105
Hocam 5 dk önce Yunexpressti şimdi yanwen oldu. geçiyor galiba... Alıntıyı görüntüle
Bende bayadır yanwen olarak gözüküyor. Onunla pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan ki aşamada artık yunexpress'in olaylar ile alakası bitti onlar air cargo ile TR'ye getirdi buradan sonra işi İmile devraldı ancak sebebini bilmediğim bir sorun var. Sürat Kargo'da bir anlaşmazlık çıkartmış olabilir.
Hocam son durum nedir? İmile ile iletişim kurdunuz mu?

Bende bayadır yanwen olarak gözüküyor. Onunla pek alakası olduğunu düşünmüyorum.

İmile neresi veya hangi şirket hocam

İmile Türkiye departmanın iletişim bilgileri yok sadece müdürleri ile iletişim kurabilirim ama rahatsız etmek istemiyorum ve iletişim kurmak zor.

Arasanda bizim müdahelemiz yok biz sadece kargo dağıtıcısı firmayız diyorlar.
Siz Sürat Kargo'dan bahsediyorsunuz İmile kargoları gümrükten geçiren aracı bir firma.

Siz Sürat Kargo'dan bahsediyorsunuz İmile kargoları gümrükten geçiren aracı bir firma.
Hayır arayıp sorabilirsin gümrük ile hiçbir bağlantıları yok gümrük çıkışında depolarına alıp kargoları kargo firmalarına dağıtıyorlar kimle anlaşmalılarsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,067
Üyeler
184,380
Son üye
ROYEL
Geri