Alınmayacak Gaming Laptoplar

Hocam bu arkadaş ve diğer victus severlerle bende tartıştım zamanında. İnadına her laptop önerisi isteyeni her forumda bulup yapıştırıyorlar bütçelerine göre bir victus 😂 bence para alıyorlar hp den. Kardeşim insanlar zar zor biriktirip bilgisayar alıyorlar sorunlu olduğu bariz cihazı neden öneriyorsun allah için ? Hayatınızda laptop mu sökmediniz madem sıkıntısız laptop sök laptobunu aynı yerdeki sensörün fotoğrafını çek bir kağıda kullanıcı adını yaz paylaş heryerde. Bu kadar kanıta rağmen inanmıyorsun ya 😂 arkadaş hp'nin ilk vukuatları da değil bu 1050 li 1650 li laptoplarında ki sıkıntılar bit bit bitmiyor. Hayır hadi Türkler yalan söylüyor redditte bile hp hakkında ısınıyor kötü tasarım throttle sorunları hall sensör sorunları diye başlık açıyorlar. Gerçi ingilizce öğrenmeye tenezzül etmediğiniz için anlamıyorsunuz tabii google çeviri de bir yere kadar. İşin kısası hasan hocam bunlarla uğraşılmaz. Ben asus ve aceri çok severim ama her laptobunu ve servisi yüzünden giriş modellerini önermiyorum. Msi fiyatları ve throttle cihazları zaten alt bütçede önerilmez. Clevo olmayan alt markalar + acerin asusun orta modelleri kalıyor elde sadece. Victus hayranlarıyla bir ara ısınmıyor cihaz kavgasındaydım deli gibi anakartsal throttle sahibi cihazı acerle asus modelleriyle karşılaştırıyorlar yazık. Millet size güvenip sıkıntılı cihaz alıyor cidden yazık.
Kesinlikle haklısın ya. Az önce ekibimden de uyardılar boşa kalori harcıyorsun diye. Biz önümüze bakalım. Arızalı olan her şeye arızalı, sorunlu olan her şeye sorunlu demeye devam edeceğiz. Klavyene sağlık. O7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam sağlam s1deki sensörü alıp kendi cihazına takıp sana itelemiş de olabilir.
S1 modellerinde BGA makinesi olmadan sensör sökülmüyor. Anakartta. Sen maluma malum dediler diye cihaz.tv'ye malum demeye devam et. Telegram kanallarında bile küfür etmişsin.

Adam sağlam s1deki sensörü alıp kendi cihazına takıp sana itelemiş de olabilir bir düşün.Başka s1 örneği var mı cevap vereyim yok.
Adamın şikayetini alıp paylaşırsan sana dava mı açacak. Mantık.dll bulunamadı.
3bin kişilik grupta mod alaycı siyasi göndermeler yapamaz yaparsa cevabını veririm.Buna izin veren malumtv asıl sorumlu da neyse.
Ben burdayım engel atan sensin.

He para alıyorum hpden.Sorunlu olduğu barizse zamanında söyleseydin almasaydık.İngilizce seviyemin kötü olduğunu nerden cıkardın.Victus hala giriş seviyesindeki en iyi soğutmaya sahip cihazdır.Soğutma kapasitesi üst seviye diye diye önerilen r9tler ile kapışır.Bütçesinde başka titreşimsiz maglev fan kullanan var mı bilmiyorum. Acer sahipleri titreşimi iyi bilir.
Foruma üye olduğum zamandan beri söylüyorum bana düşman oldunuz siz hp fanboyları yüzünden forumda artık zaman geçirmiyorum 40 yılda bi 1 2 posta bakıp çıkıyorum. Bende acer sahibiyim 4 kere söktüm daha garantisi devam ediyor fanlarımda en ufak titreşim gel bul sana para verecem. 😂 Nitro 5 an 515 46 model r2c7 15.6 inç.

Kesinlikle haklısın ya. Az önce ekibimden de uyardılar boşa kalori harcıyorsun diye. Biz önümüze bakalım. Arızalı olan her şeye arızalı, sorunlu olan her şeye sorunlu demeye devam edeceğiz. Klavyene sağlık. O7

S1 modellerinde BGA makinesi olmadan sensör sökülmüyor. Anakartta. Sen maluma malum dediler diye cihaz.tv'ye malum demeye devam et. Telegram kanallarında bile küfür etmişsin.
Ben sırf bunun gibi arkadaşlar yüzünden bu forumda zaman geçirmiyorum hocam. Bilişim sistemleri mezunuyum çocukluğumdan beri bilgisayar parçalarım sökerim takarım hala daha uğraşıyorum freelance olarak ama, cidden bu forumda bilmeyip bilir kişi olan fazla. Hayatında 2 satır kod yazmamış adam burda dilden ondan bundan bahseder eline tornavida almayan sistem uzmanı kesilir 😂 ekibin haklı bence. Bu arada bazen cihaztv denk geliyor ben seviyorum videoları. Ben bu foruma üye olduğumdan beri victuslarda + çoğu hp cihazında sorun var diyorum zaten söyleseydin almazdım diyor bana. Söyledik bize düşman oldunuz toonla konu açıldı forumda neden alınmaz diye 😂

Buyrun örnek @Ruffian adlı kullanıcının açtığı konu konuda benim mesajlarımı da görebilirsiniz.

Foruma üye olduğum zamandan beri söylüyorum bana düşman oldunuz siz hp fanboyları yüzünden forumda artık zaman geçirmiyorum 40 yılda bi 1 2 posta bakıp çıkıyorum. Bende acer sahibiyim 4 kere söktüm daha garantisi devam ediyor fanlarımda en ufak titreşim gel bul sana para verecem. 😂 Nitro 5 an 515 46 model r2c7 15.6 inç.

Ben sırf bunun gibi arkadaşlar yüzünden bu forumda zaman geçirmiyorum hocam. Bilişim sistemleri mezunuyum çocukluğumdan beri bilgisayar parçalarım sökerim takarım hala daha uğraşıyorum freelance olarak ama, cidden bu forumda bilmeyip bilir kişi olan fazla. Hayatında 2 satır kod yazmamış adam burda dilden ondan bundan bahseder eline tornavida almayan sistem uzmanı kesilir 😂 ekibin haklı bence. Bu arada bazen cihaztv denk geliyor ben seviyorum videoları. Ben bu foruma üye olduğumdan beri victuslarda + çoğu hp cihazında sorun var diyorum zaten söyleseydin almazdım diyor bana. Söyledik bize düşman oldunuz toonla konu açıldı forumda neden alınmaz diye 😂

Buyrun örnek @Ruffian adlı kullanıcının açtığı konu konuda benim mesajlarımı da görebilirsiniz.
Buyrun konu linki neden alınmıycağı aşama aşama anlatılıyor.

Son düzenleme:
Artık bu trollü dışlamak gerek. Bunu hakediyorlar. Klavyene sağlık @TyShame , O7
Bu HP'nin resmi açıklaması olmamasını da boş verdim, forumlarda HP fanboyları görmekten çok sıkıldım. HP destek ile telefonla görüşecek sorunum çözüldü diyen bile var. Nasıl diye sorarsan konuyu çevirip seni suçlamaya çalışıyor.

İstatistik tablomu kendi sayfama yazmaya başlayacaktım:

Ama taşınma durumu, sunucu bakımları beni yordu. Artık bu HP sorunlarıyla da ilgilenmeyceğim. Çok yordular. HP bu kadar uğraşmamıştır.

Techolay Youtube kanalına misafir olduğum zaman belki "son kez" bu konudaki son açıklamaları yapıp bırakacağım artık. Sorunlu cihazlar olduğu için bu videoyu göstererek ve arızadan bahsederek yarı fiyatına Victus'ları satıp ben de kurtulacağım.

Ay ekibini yerim senin öyle mi dediler kıyamam.Onlar dediyse doğrudur.S0 ve R0da elle çıkıyor demek ki farklı yapısı
Ayrıca 1 aylık cihazda sorun çıkması çok çok büyük soru işareti.
Elemana sadece ''sie ergen'' dediğimi burada da belirttim önceki sayfalarda.Ana avrat sövmüş intibası yaratmaya kalkma.Çok dahasını da hak etti de neyse ergen diye zorbalamadım.Cihaztv burada yüce adaletini gösterip modundan taraf oldu uyarmakla yetindi.
@TyShame sen kimsin tanımıyom bile kendi kendine triplere girmişsin.Nitro 5in meşhur fanlarını bilmeyen kalmadı rekor değer olan 62db hala kırılamıyor. Kulaklığın sesini kısmanı öneririm videodan önce dk 8.16
cringe O7

@TyShame sen kimsin tanımıyom bile kendi kendine triplere girmişsin.
Mesaj sayısına bakılacak olursa bu forumda senden daha çok söz hakkına sahip.

Ana avrat sövmüş intibası yaratmaya kalkma.
Onlar varken forumlarda neler neler yaptığını gördüğüm sana mı güveneceğim? :D

Ben son kez açıklamamı yapıp konuyu kendim için kapatacağım. He bu arada birine Victus aldırdığını görürsem kendisini gerekirse cihaz garantisi bitene kadar takip edeceğim. Arıza yaşadığı anda sakın bir yere kaçma torpilistik Bella ;)

Mesaj sayısına bakılacak olursa bu forumda senden daha çok söz hakkına sahip.

Onlar varken forumlarda neler neler yaptığını gördüğüm sana mı güveneceğim? :D
Öyle miymiş teşekkür ederim çok mesaj atanın dediği doğru kabul ediyoz o zaman.Mükemmel kriter tam senden beklenecek seviyede.

Öyle miymiş teşekkür ederim çok mesaj atanın dediği doğru kabul ediyoz o zaman.Mükemmel kriter tam senden beklenecek seviyede.
Çok mesaj değil de "boş" mesaj bence büyük sorun. Senin oranlar pek de iyi görünmüyor. Hadi eyvallah.

Buyrun konu linki neden alınmıycağı aşama aşama anlatılıyor.
Ben bu elemanla zamanında tartıştım.Kendi victus 15inin heatsinki kaldırıp macunu yenilemeden kapatıp acaba bu niye ısınıyor diye takılan eleman.En son 28.5 r23 skorumu gördükten sonra yok oldu foruma küstü.Bu arada victus 15 gerçekten de soğutması berbat menteşe problemleri olan bir cihaz kendisinin de kullandığı 15.16 değil 16 hakkında boş çıkarımlar yapmış yok oldu gitti zaten.

@TyShame sen kimsin tanımıyom bile kendi kendine triplere girmişsin.Nitro 5in meşhur fanlarını bilmeyen kalmadı rekor değer olan 62db hala kırılamıyor. Kulaklığın sesini kısmanı öneririm videodan önce dk 8.16
cringe O7
[/QUOTE]
7200 maks rpm e çıkabilen fan ile victusun maks 5000rpm ini mi kıyaslıyosun sen ? 😂 Komikmişsin. Victus ve omen cihazlarında fanın otomatik her oyuna girdiğinde 5k rpm çıkıp gürültü yapmasından bahsetmiyorsunda mikrofonu fanın önüne koyup ses testi yapan adamı atıyorsun bana 😂

Bak bakiyim özet geçersin millete 😂

cringe O7
7200 maks rpm e çıkabilen fan ile victusun maks 5000rpm ini mi kıyaslıyosun sen ? 😂 Komikmişsin. Victus ve omen cihazlarında fanın otomatik her oyuna girdiğinde 5k rpm çıkıp gürültü yapmasından bahsetmiyorsunda mikrofonu fanın önüne koyup ses testi yapan adamı atıyorsun bana 😂

Bak bakiyim özet geçersin millete 😂
[/QUOTE]
7200 rpm 62 db max fanda bile victustan bir tık kötü soğutması. Victus 5900rpm 57db. Db ölçeği de deprem ölçeği gibi logaritmik artar aradaki 5 db azımsanacak bir değer değil yani.Bu da az mesajlı üyeden nacizane bilgiler.
Sana nitro5 lerin fanları hakkında girilen milyon tane giri bulabilirim çeşitli forumlarda bunu istediğine emin misin?
Attığın linkteki adam manuel fan eğrisini keşfedip sorunu çözmüş zaten son mesajında az okusan görcen.

Artık bu trollü dışlamak gerek. Bunu hakediyorlar. Klavyene sağlık @TyShame , O7
Bu HP'nin resmi açıklaması olmamasını da boş verdim, forumlarda HP fanboyları görmekten çok sıkıldım. HP destek ile telefonla görüşecek sorunum çözüldü diyen bile var. Nasıl diye sorarsan konuyu çevirip seni suçlamaya çalışıyor.

İstatistik tablomu kendi sayfama yazmaya başlayacaktım:

Ama taşınma durumu, sunucu bakımları beni yordu. Artık bu HP sorunlarıyla da ilgilenmeyceğim. Çok yordular. HP bu kadar uğraşmamıştır.

Techolay Youtube kanalına misafir olduğum zaman belki "son kez" bu konudaki son açıklamaları yapıp bırakacağım artık. Sorunlu cihazlar olduğu için bu videoyu göstererek ve arızadan bahsederek yarı fiyatına Victus'ları satıp ben de kurtulacağım.
Elinize sağlık hocam. Neden alınmaz dendiğinde gösterilecek kaynaklar bunlar bu kaynaklara rağmen almak isteyende kendi bilir ne yapalım yani 😂 hocam insanları yoran şeylerden biri de omen yani üst seviye cihazlarında da bu problemin olması. Yani alt seviye cihazları neyse denilebilir de üst seviye cihazlarında bile olması throttle kısıtlamaları çok ilginç. + 8. Maddenize bir yorum yapabilir miyim izninizle muhtemelen anakart değişimi sonrası ısı kaynaklı olarak tekrar sensör sorunu meydana gelecektir ama zamanı belli değil coil whine gibi modelde varsa muhtemelen hepsinde var ama ortaya çıkmamış gibi yorum yapabiliriz.

Geri