hasanmerkit
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Kesinlikle haklısın ya. Az önce ekibimden de uyardılar boşa kalori harcıyorsun diye. Biz önümüze bakalım. Arızalı olan her şeye arızalı, sorunlu olan her şeye sorunlu demeye devam edeceğiz. Klavyene sağlık. O7Hocam bu arkadaş ve diğer victus severlerle bende tartıştım zamanında. İnadına her laptop önerisi isteyeni her forumda bulup yapıştırıyorlar bütçelerine göre bir victusbence para alıyorlar hp den. Kardeşim insanlar zar zor biriktirip bilgisayar alıyorlar sorunlu olduğu bariz cihazı neden öneriyorsun allah için ? Hayatınızda laptop mu sökmediniz madem sıkıntısız laptop sök laptobunu aynı yerdeki sensörün fotoğrafını çek bir kağıda kullanıcı adını yaz paylaş heryerde. Bu kadar kanıta rağmen inanmıyorsun ya
arkadaş hp'nin ilk vukuatları da değil bu 1050 li 1650 li laptoplarında ki sıkıntılar bit bit bitmiyor. Hayır hadi Türkler yalan söylüyor redditte bile hp hakkında ısınıyor kötü tasarım throttle sorunları hall sensör sorunları diye başlık açıyorlar. Gerçi ingilizce öğrenmeye tenezzül etmediğiniz için anlamıyorsunuz tabii google çeviri de bir yere kadar. İşin kısası hasan hocam bunlarla uğraşılmaz. Ben asus ve aceri çok severim ama her laptobunu ve servisi yüzünden giriş modellerini önermiyorum. Msi fiyatları ve throttle cihazları zaten alt bütçede önerilmez. Clevo olmayan alt markalar + acerin asusun orta modelleri kalıyor elde sadece. Victus hayranlarıyla bir ara ısınmıyor cihaz kavgasındaydım deli gibi anakartsal throttle sahibi cihazı acerle asus modelleriyle karşılaştırıyorlar yazık. Millet size güvenip sıkıntılı cihaz alıyor cidden yazık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S1 modellerinde BGA makinesi olmadan sensör sökülmüyor. Anakartta. Sen maluma malum dediler diye cihaz.tv'ye malum demeye devam et. Telegram kanallarında bile küfür etmişsin.Adam sağlam s1deki sensörü alıp kendi cihazına takıp sana itelemiş de olabilir.